Kladdkaka på svarta bönor & mensparty

 
Igårkväll hade vi mensparty, jag och mina två bästa vänner. Jag köpte mensblommor, bakade en chokladig kaka, vi korkade upp vinflaskor och jag fick en menspresent. Och så firade vi mens!
 
 
För två månader sedan fick jag min första naturliga mens på sju år. Två månader senare blöder jag igen. Ni anar inte hur sjukt det känns. Och ni anar inte hur jäkla superhappy jag är. Jag trodde verkligen att jag skulle få hata mitt osäkra tonårs-jag för detta föralltid. Anorexia stänger av funktioner i kroppen, och jag trodde verkligen att min kropp hade stängt av den funktionen på heltid.
 
Det är det enda jag inte valt att prata öppet om tidigare när det gäller anorexin. Just för jag hatat det så mycket. Just för att jag mått så jävla pissdåligt över detta. Men om det kan avskräcka någon från denna fy-helvetes-sjuka-sjukdom, så vill jag verkligen prata om detta. Så det ska vi, i ett annat inlägg. 
 
 
Jag bakade världens godaste kladdkaka med svarta bönor i basen. Som jag gjort typ hundra gånger förr, i fyra års tid. Den är så jävla fin. Recept hittar ni här. 

KOMENTERA ?
Johanna

Du är så inspirerande! Tack för att du vågar ta upp ämnen som det i vanliga fall inte talas om, det behövs verkligen fler som du! <3

Svar: Åh, vad fin du är! Tack tack tack! Jag hoppas verkligen att det kan vara till nytta. Det är något jag själv hade behövt läsa 15 år gammal.. <3
Josefine Andersson

2017-10-15 ❀ 21:05:08
Emma aka bestie

Hejja dig!! Du är så satans grym!! En bättre vän går inte att hitta <3 är superhappy för din skull

Svar: Du är bäst vännen min <3333 Tacksam över att ha dig i mitt liv. Supertacksam
Josefine Andersson

2017-10-24 ❀ 17:54:35Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback