Söndagslistan ⭐︎

Hittade denna lista hos Pt-fia och kände att den var något för mig. Jag hakar på och kör den även jag. Tar bort några frågor och lägger till - för att den ska passa mig bättre. Kanske en gång i veckan, men iallafall då och då. Fast istället för att köra det som en fredagslista, så kör jag en söndagslista och sammanfattar veckan. Nyttigt och kul. För liksom.. det är viktigt att stanna upp ibland och kika över vad som faktiskt hänt - istället för att bara låta livet springa på och springa iväg. 
 

Veckans bästa

Hoppvecka med hästis. Hoppträning på tisdagen och hoppning med hjälp av mamma på söndagkväll efter helgjobb. Han tycker det är svinkul och det smittar av sig på mig. Känsan efteråt? Hög.  
 
 
instagram @joosefine
 

Veckans känsla

Glad, pigg och stark. Jag har för det mesta känt mig glad, pigg och stark. Tror att solen har en viss del med det att göra.
 

Veckans frukost

Smoothiebowls som vanligt. Jag älskar smoothiebowls. Toppade med en jäkla massa gott. Och så kaffe till det. Denna vecka har jag även fått till två stycken frulledejter med en bästa vän. 
 

Veckans mat

Rödbetshummus. Ägg. Avokado. Veckans huvudingredienser. Rödbetshummus har varit en del utav mina luncher tillsammans med quinoa, ägg och majonäs. Äggmackor/knäckisar med ägg, avokado, majonäs och kaviar är något jag käkar dagligen. 

 

Veckans fika

Raw strawberry cheesecake. Mixade ihop en sådan goding i helgen för att kunna bjuda på i söndags. Resterna har blivit fikalådor till veckan. 
 

Veckans bästa köp

Jag är som välkänt en shopaholic. Veckans bästa och mest onödiga köp var en kattlåda för närmare 800:-.. Men den är himla fin. Som ett litet vitt trähus till kissen. Ser mycket trevligare ut än att ha en kattlåda framme. 
 

Veckans tacksamhet

Mina föräldrar. För att de låter mig vara hästägare på halvtid och sköter den biten som jag inte hinner/orkar med hästen. 
 
 
 
 

Veckans träning

Denna vecka har jag fått till tre styrkepass - det är det mesta jag brukar träna styrka på en vecka. Ett bic- och axelpass, ett ryggpass och ett benpass. Utöver det har jag sprungit några steg och tagit några morgonpromenader. På hästfronten var det hoppträning denna vecka. 
 

Just nu

Är kl. 21:54 och jag sitter och landar innan sängen kallar. Käkar Nije's Pro pud ice cream Chocolate dreams toppad med jordnötsmör, chokladsås och jordgubbar och dricker te. Himla, himla gott. 
 

I helgen

Jobbhelg. Jag börjar ju trots allt inte tidigare än 8:30 om helgerna och slutar senst kl.18 - så det hindrar en inte att kunna leva lajf. I lördags bjöd min syster på tre-rätters och denna söndag avslutade jag på hästryggen.  

 


KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback