De bästa byxorna som någonsin skapats: Freddy wr.up med hög midja!

 
Det är över fyra år sedan jag kärade ner mig i Freddy wr.up's. Och har sedan dess inte köpt några andra byxor. För har man väl provat ett par Freddy's, då är det nästan omöjligt att bli nöjd i ett par andra. De är så jädrans sköna och så sitter det så jäklarns snyggt!
 
 
 
Det jag dock saknat med Freddy's är att de inte funnits i höga modeller. Jag är egentligen mer förtjust i hög midja och de sitter dessutom uppe bättre på min kropp. Men nu så! Ett par perfekta wr.up's i hög midja. Underbart. 
 
 
Dessa byxor och denna modell passar iallafall min kroppstyp perfekt. En päronformad kropp med "riktigt stora" ben i jämförelse med min lilla överkropp och nästintill obefintliga tuttar. Missförstå mig rätt. Jag menar inte att smutskasta skit om min kropp eller så. Mer visa att man inte tillhör den där gamla eftersträvade Barbie-kroppen eller de perfekta proportionerna - trots att vissa utvalda bilder kan få en att tro det. Bäst trivs jag i svarta, tighta byxor - då jag känner att min kropp och mina proportioner blir som allra snyggast. Som i dessa. Jag känner mig skitsnygg. 
 
 
Jag har dem i compression. De finns även i bomull och är då något billigare. Finns att klicka hem här
 

 
(inlägget är som oftast inte sponsrat - utan bara tips utefter egen shopping)
 
 

KOMENTERA ?
Emma

Så snygga brallor! Och YEEES alltså att du kort lyfter diskussionen om kroppsideal. Så viktigt! Särskilt när det kommer från någon som har en kropp som jag tror att många tjejer (inklusive mig själv) ser som idealtypisk. Grymt att du nämner det där med ideal ur en kritisk synvinkel. Heja dig! :)

Svar: Åh, vad glad jag blir att det uppskattas! Det är så svårt att ge en rättvis bild ibland och jag vet ju själv hur lätt det är att tro att en bild är personens verklighet i alla vinklar 24/7. Och jag vet ju oxå hur lätt det är att jämföra sig med andra. I rätt kläder, dagsform, hållning och ljus kan jag visst ha idealkroppen - medan jag vissa andra kläder, dagsformer och ljus ser ut som någon helt annan. Det roliga är att det egentligen är precis samma kropp. Och båda kropparna är helt jäkla okej! Kram på dig!
Josefine Andersson

2017-05-27 ❀ 13:56:18 http://fyndigtnamn.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback