Best bar Milky cookie dough

{ detta inlägg innehåller annonslänkar till gymgrossisten.com }

 
 
Jag kommer nog aldrig hitta en proteinbar som jag tycker slår Questbars. Därimot finns det fler, mer plånboksvänliga allternativ på marknaden. Som också håller ett bra innehåll och ändå helt Ok smak och konsistensmässigt. Så som dessa Best bars från Star nutrition.
 
 
Jag blev väl aldrig riktigt kompis med dessa från början. Även att jag gillade innehållet jämfört med många andra bars på marknaden, så tyckte jag att de var rätt torra och B. Men så kom de ju med den där jordnötssmaken som smakar ungefär som att äta rätt ur jordnötsmörsburken. Den gillade jag verkligen. Så nu har jag valt att ge dessa bars en chans än en gång. För det har ju faktiskt kommit tre helt nya smaker. 
 
 
Milky cookie dough, Chocolate milkshake och Chocolate banana. Och åh! Inte alls torra! Och himla goda. Har smakat alla utom den sistnämda hittils, men jag har några sådana som väntar på att bli smakade. Och jag kan inte tänka mig att de skulle vara sämre. Jag skulle väl likna dessa med något godis-aktigt. 
 

 

Tips! 40% just nu

Just nu har Gymgrossisten 40% på dessa bars. Jag ska klicka hem ytterligare en låda eller två - och fylla på lagret lite. Tips tips!

KOMENTERA ?
Amanda - Resan mot frihet

Åh, älskar star nutritions barer! Måste prova de du nämnde!

Svar: Den är super! Lätt att bara slänga i sig sådär :]
Josefine Andersson

2017-05-31 ❀ 12:21:38 http://nouw.com/resanmotfrihet
GoForFit

HAHA, alltså, jag ORKAR inte hur synkade vi är 😂!! Jag klickade också hem en låda av JUST den smaken :D

Svar: Amen näääää? Jag måste få tala om för dig att din hjärna fungerar väldigt bra och att du har riktigt bra smak! :D
Josefine Andersson

2017-05-31 ❀ 18:21:41 http://goforfit.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback