Man behöver vara stark för att ta sig igenom en psykisk sjukdom

Att vara psykiskt sjuk innebär att vara svag? Det är bara svaga människor som blir sjuka? Men alltså nej. Nej. Eller jo, fast ändå nej.
 
Det hade varit så mycket enklare att leva ett "vanligt" liv. Det hade varit så mycket enklare att bara flyta med. Att slippa ge med sig för den psykiska sjukdomen. När man egentligen vill, tycker och känner motsatsen. Att slippa alla jobbiga tankar som hoppar på en, skippa att plåga sig själv, slåss och kämpa för att ta sig igenom en enkel dag. Det hade varit så mycket enklare.
 
 
 
 
Att leva med en psykisk sjukdom är att vara stark. Att fighta mot en psykisk sjukdom är att vara ännu starkare. Att ta sig ur en psykisk sjukdom är att vara starkare än starkast. Vi hade lika gärna kunnat lagt oss ner och gett upp. Så sluta döm - om du är en av dem. Och sluta tro att du är svag - om du är en av de som fightar. 

KOMENTERA ?
Hanna Karlsson

Så bra skrivet!

Svar: Tack så himlans fina!
Josefine

2017-04-07 ❀ 15:06:18 http://hannafialotta.blogg.se/
Bella

Alltså åh, tack för detta inlägg. Behövde verkligen höra det här idag. Jag lider själv utav en grav depression och nej, just nu är inte så himla enkelt. Jag vet att det kommer bli både bättre och bra igen, men när man väl är mitt i allt så är det så himla mörkt.
Kram på dig!

Svar: Men, åh! Livet blir garanterat bättre. Och faktum är ju att livet måste vara tufft och trist ibland - för att de bra stunderna ska vara riktigt jäkla bra. Ta hand om dig <3
Josefine

2017-04-08 ❀ 10:01:57 http://nouw.com/bellss
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Så sant, så bra! :* Det var detta vi satt och pratade om över middagen va? Håller hur som med dig i varje ord!

Svar: Exakt! Och du.. jag har sagt det förr, men det tål att upprepas: Vi både har varit och är riktigt jäkla starka både du och jag! :*
Josefine

2017-04-08 ❀ 15:07:39 http://goforfit.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback