#Linn25år #HarrysKalmar

 
Igår styrde bilen fjorton mil nedåt i landet för att fira Linn's {a.k.a goforfit.se25-årsdag. Hon hade styrt ihop stort och fixat ett himla gött partaj. 
 
 
Vi lekte lekar som bingo och skattjakt, käkade tårta, spelade bowling, drack oss fulla, dansade och hade det riktigt jäkla allmänt gött! Eftersom att jag fick äran att dela sovplats med Linn's två chiuauor - mysigaste sovkompisarna - så fortsatte jag att hänga med henne och hennes sambo fram tills i eftermiddags. Vi har fyllekäkat, frulledejtat och haft det lagom trevligt sådär dagen efter. 
 
 
Är så himla glad att jag lärt känna denna pingla. Vi började snacka genom varandras bloggar för x antal år sedan, då vi hade samma bakgrund och båda valde att satsa mot ett hälsosammare liv. Det har blivit ett gäng kommentarer fram och tillbaka genom åren, tills vi sprang på varandra förra hösten och i våras åkte på ett träningsevent i Stockholm tillsammans. Idag räknar jag henne till mina vänner.
 
 
Tack än en gång Linn! För kvällen, sovplatsen och umgänget.
Hoppas du är minst lika nöjd som jag med kvällen din!
 

KOMENTERA ?
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Alltså, BÄSTA KVÄLLEN PÅ LÄNGE!! kan inte beskriva hur lycklig jag är över att du tog dig hela vägen till Kalmar för att vara med och fira min dag! Du är underbar!! :D Och jag är även jäkligt lycklig över att ha fått en otroligt fin vän :* Ett stort tack till våra bloggar för det 😍

Nästa gång tar jag mitt pick och pack för att bege mig till dig och Västervik :*

Svar: Men duuuuu, så himla gó du är! Ingen tvekan. Och ingen tvekan på att jag skulle göra om det! SÅ.HIMLA.VÄRT!
Och jag måste verkligen säga detsamma! Grymma, fina människa! Jag hojtar när lägenheten är min, så är du välkommen när det passar flera gånger om! ❤︎
Josefine Andersson

2017-07-03 ❀ 16:21:24 http://goforfit.se/
Josäfin Andersson

OMG så härliga bilder! Ser supermysigt ut :D

Svar: Åh, ja! Det var det verkligen. En RIKTIG KALASKVÄLL :D
Josefine Andersson

2017-07-05 ❀ 21:51:40 http://jossanamigo.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback