Black bean orange brownie

 
Sisåhär bjöd jag över släkten på fika för ett par veckor sedan. En kladdkaka gjord på svarta bönor låter otroligt läskigt för dem som inte smakat - men de som smakat brukar hålla med mig: Detta är den absolut godaste kladdkakan som finns. Typ 10 av 10 utav fallen. Utan tvekan!
 
 
Den är liksom krämig och rejält chokladig. Sådär chokladigt mäktig och underbar som bara vissa brownies kan vara. Såhär vintertid älskar jag att smaksätta med apelsin! Denna gång toppades även kakan med apelsinskivor - stekta i kokosolja, kanel och kokossocker, frusna granatäpplekärnor, kokosflingor och kokoschips. Till det serverades köpt ekologisk vaniljglass och årets glögg från Blossa med mandlar och russin. Åh, underbart. 
 
 
Recept på kakan 'Black bean orange brownie' har jag publicerat tidigare här
 

KOMENTERA ?
Silja

Men åh så mysigt 😍 Det där ser ju verkligen helt underbart ut! Spännande med bönor som grund, som kladdkakefantast borde man ju testa det oxå 😏

Svar: Det tycker jag absolut att du ska! Jag fastade för denna kaka för fyra år sedan snart, har väl säkert bakat bortåt 50 stycken och har varit fast sedan dess. Seriöst.. ingen klår denna om du frågar mig! c[:
Josefine

2017-01-17 ❀ 14:49:49Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback