Emmas päron-smulpaj

 
Det här receptet tillhör min bästa vän, som hon så fint slängde ihop som efterrätt när jag var bjuden till henne och hennes pöjk på thaimat i fjol. Det roliga är att jag har egentligen aldrig i hela mitt liv gillat paj.Men jag tror att jag mer och mer börjar förstå varför folk har valt paj. Folk var visst inte dumma i huvudet, det var nog snarare jag - haha. Det fina med denna är att den går supersmidigt att slänga ihop, lägger sig lägger sig så fint så fint i magen och bara är alldeles jäkla dundergod. Och tillsammans med lite vaniljsötad kvarg, så hamnar man i fikahimlen för någon sekund. 
 
 
Går självklart att göra med vilka frukter eller bär man vill. Beroende på sug, smak och säsong. Jag har gjort denna både med rabarber och nektariner. Näst på tur står nog att testa hallon och ananas. Mmmmhh!
 

 
- inlägget är favorit i repris - ni hittar orginalinlägg och recept här

KOMENTERA ?
Rebecca Adnell

Men åh vilka söta formar!

Svar: Men eller huuur! Jag älskar dem! De är från Bruka design :]
Josefine

2017-02-28 ❀ 19:46:39 http://rebeccaadnell.se/



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback