Alla <3 dag

"Vi älskar varandra varje dag, inte mer för att det är alla hjärtans dag" eller så är det "Alla hjärtans dag är bara en dag man känner sig extra ensam på". Jag blir så trött. Varför i hela friden ska vi hitta anledningar till att negga? 
 
 
Alla-hjärtans-dag är till för att visa kärlek. En påminnelse att visa kärlek. Sådant där som man ibland är bra på att ta förgivet och glömmer bort att påminna varandra om. Ta hand om någon du tycker om - pojkvän, som kompis, som familj eller katt - eller kanske bara till dig själv.
 
Samla vännerna och styr ihop något skoj vetja! Eller unna bara dig själv bara något utöver det vanliga. Kanske ett bad, en dyrare glass, en shoppingtur eller beställ hem en pizza? Men glöm inte att det faktiskt kan räcka med något så enkelt som en varmare kram. Eller en fin liten lapp. Med nedkladdade tankar och känslor. Eller kanske bara något ord. 
 
 
Själv jobbar jag 9-19 idag. Så det blir inte allt för mycket tid att spendera med Han jag tycker om. Speciellt inte när båda börjar kl.7 dagen efter och vill komma i säng skapligt. Men tusan, något ska vi göra dagen till ära! Får mysa ner oss i soffan med något chokladigt och tända ljus tror jag. Låter himla bra!  
 
 
 
Ta hand om er och era kära idag! Sprid lite love ❤︎
 

 
- bilderna är iphonepics från tidigare år,  spenderade med Han

KOMENTERA ?
Days by Johanna

Hoppas ni han mysa lite igår innan ni behövde lägga er :)

2017-02-15 ❀ 13:39:18 http://daysbyjohanna.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback