Spis & Deli - Halmstad

 
Det har blivit tradition sedan två år tillbaka. Vi försöker att ses en gång om året i någon utav våra kuststäder, Denise och jag. Halmstad och Västervik. Båda med och krigar på topplistan om Sveriges sommarstäder. Himla fint. Och himla fint att träffa denna tjej. Vi har ju varit i kontakt genom bloggen i x antal år pga liknande bakgrund. 
 
 
Det är faktiskt exakt ett år sedan jag var i Halmstad sist. Eller vi, som det hette då. Halmstad bjöd inte det bästa vädret då och ville inte riktigt göra det i år heller. Även att det hade varit kul att se Halmstads bästa sida, så är det ju ändå umgänget jag styrde tvärs över landet för. Och vi fick till det himla bra ändå!
 
 
Vi började helgen med en lunch på Spis & Deli. Denise's favvoställe som hon visade oss i fjol. Jag tog en laxburgare och Denise en laxpizza. Lunchperfektion båda två!
 
 
Var dessutom tvungen att prova ytterligare en utav dera raw food-bollar som en góbit till kaffet. En med banan och choklad fick det bli - för det kan ju knappast gå fel!

KOMENTERA ?
NORRSKEN EMMA

oj va mycket gott, älskar laxburgare! =)

Svar: Laxburgare är ju så himla, himla fint! Jag håller verkligen med dig! c[:
Josefine Andersson

2017-08-14 ❀ 07:46:09 http://nouw.com/lillemmish
Denise

Alltsååååå, åhh, blir så glad när jag läser detta inlägget. Vill bara spola tillbaka tiden och göra om helgen igen och igen. Repis, SNART! <3 Fast då kommer jag till Västervik :*

Svar: Ameeeen jaaaaaa!!! Jag är LÄTT PÅ c[: Du är så så så välkommen när det passar vännen!
Josefine Andersson

2017-08-14 ❀ 21:15:24Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback