Från när vi satt i fönstret och fikade på Sthlm Raw ♡

 
Från en helg i slutet av november, när jag och Emma var i Stockholm över en långhelg för Fitnessfestivalen och Sthlm horse show. Det var mörkt och höstigt och vi satt i fönstret och fikade på varsin tårtbit och varsin latte. 
 
 
Jag vet att jag har nämt det förr och kommer nämna det tusen gånger igen: Sthm raw är mitt favoritcafé numero uno. Har lagt upp inlägg från det stället tidigare här. Så myssigt och hemtrevligt. Och dessutom så snällt mot knopp, kropp, djur natur. Råa, skitgoda bakverk. Älskar att min lilla hemstad har öppnat ett liknande fik nu. 
 
 
Jag tog en kaka med choklad och mint och en kaffelatte. För Emmas del så blev det julig kaka med saffran och pepparkaksmaker och en matchalatte. Självklart smakade vi utav varandra. 
 
 

Tuesday, April 4 11:41

Hej från bussen påväg upp till Stockholm! Ska hänga där i drygt ett dygn med Linn från goforfit.se. Himla kul! Jag landar några timmar före, så kommer väl springa runt och utnyttja Stockholmstad (och släpa på min bamsepackning - ni vet hur det är? haha) lite sålänge. Vi känner väl egentligen inte varandra på det viset, men har man snackat med varandra genom bloggen i sisådär snart 7 år (shit?) och sprungit på varandra någon gång så känns det nästan så. Hur eller hur så spår jag ett himla kul dygn!
 
Ha en fantastisk tisdag vänner ❤︎

KOMENTERA ?
norrbotten emma

så fina foton och go fika! =)

ha en underbar dag
kramar

Svar: Tack så himlans! Detsamma fina du! kram
Josefine

2017-04-04 ❀ 12:21:18 http://nouw.com/lillemmish
Josäfin Andersson

Men huuur mys!? :D

Svar: Amen jag veet! Lätt bästa stället (emoji med hjärtögon) c[:
Josefine

2017-04-10 ❀ 11:05:20 http://jossanamigo.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback