En riktigt grön tallrik hos Sally Voltaire och Systrar

 
Sally Voltaire och systrar har länge varit en favorit av restauranger i Stockholm. Då menar jag verkligen favorit nummer uno. Och det blev inte direkt sämre när de flyttade in i Åhléns-huset. Snarare tvärtom. Den goda maten som typ känns bortom denna jord ibland består, men lokalerna blev både större och fräschare. 
 
 
Här är några bilder jag missat lägga upp från min och Emmas Stockholms-tripp i slutet av november i fjol. När det var Allt för hälsan-mässan, Fitnessfestivalen och Sweden international horse show på en och samma helg. Grön, kladdig, god och näringsrik mat i toppformat. Som både var en fröjd för ögat, smaklökarna och kroppen. Från Sally Voltaire och Systrar för de som inte hajat. Himla underbart!
 
 

 

Tuesday, September 6 06:38

Idag styr bilen faktiskt upp till huvudstaden för en dagstripp med min bestie sedan barnsben. Hennes pojkvän som pluggar uppe i norr hade möjlighet att åka hem ett tag. Och helst av allt ville hon inte dra till Arlanda helt själv. Är det någon jag ska ställa upp för så är det hon. Men vi behöver inte kalla det "att ställa upp" - det skippar jag tycker jag. Istället kör vi en heldag Stockholm hon och jag - Kvalitétstid säger vi! ❤

KOMENTERA ?
Linnéa - The Hungry Gosling

Det ser väldigt gott ut :)

2016-09-06 ❀ 07:50:10 http://hungrygosling.se/
FrökenTV, bloggen om tv och film

vad gott

2016-09-06 ❀ 12:56:12 http://efji.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback