En dagstripp till huvudstaden med en favorit

 
Fridas pojkvän pluggar uppe i norr och hade möjlighet att komma hem en sväng. Är det någon jag ska ställa upp för så är det min bestie sedan barnsben. Så istället för att bara vara hennes köra-till-arlanda-stöd, så utnyttjade vi tillfället med att ta en heldag i Stockholm. 
 
 
Lunch käkade vi på Dr.Salad, som ligger borta på Östermalm. Himla fint ställa att käka lunch-sallader på. Båda tog vi en sallad med rå lax och tamaridressing. Och så en massa färgglada, näringsrika ting. Lite sushi-feeling skulle man ju kunna säga. Himla gott! 
 
 
Man behöver ju liksom inte vara långledig för att få till en tripp. Detta var ytterligare ett bevis på någonting sådant. Det enda som behövdes var faktiskt en ledig dag som matchade. För en himla fin dag fick vi till, även att vi spenderade närmare åtta timmar i en bil. Men därimellan fick vi till en jäkla massa skratt, skitsnack, promenader mellan olika ting, solljus, frisk luft, god mat och shopping. Ja, sådant där som vi är ganska så bra på!
 
 
Och fika gjorde hos Sthlm Raw. Har länge velat prova det stället, men deras öppettider har aldrig matchat särskilt bra. I tisdags därimot togs oskulden. Och jag är inte alls besviken. Snarare tvärtom. Det var faktiskt över förväntan! En rå kaka med choklad och acai för mig - och så en gul latte med gurkmeja och kokossocker till det! Mmmh, yum!
 
 
Tack för denna fantastiska tisdag, bästa Frido ❤
 
 

 
- alla bilder är tagna med min nya lilla kompakta systemkamera Olympus pen e-pl7 
- perfekt att ha med till vardagsbilder
 

KOMENTERA ?
Isabell

Så mysigt ni verkar ha haft! :)

2016-09-09 ❀ 16:21:50 http://hotelisabell.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback