Tjugotvå. Stolt tjugo-fucking-två-åring

 
Idag är det min födelsedag. Jag repeterar vad jag skrev på min instagram för två dagar sedan: "Om två dagar fyller jag 22. För sex år sedan trodde jag knappt att jag skulle bli 16. Jag påminner mig själv om hur jäkla starka vi har varit - både jag och min kropp. Att vi vann och att vi tagit oss så mycket längre än så. Och jag tillåter mig själv att vara stolt, riktigt jäkla stolt"
 
 
För stolt är precis vad jag är. Stolt tjugo-fucking-två-åring. Jag som trodde att det skulle bli tråkigt att fylla allt över 20. Liksom bara räkna vuxet år efter vuxet år. Men hell to the no. Jag kan inte påstå att jag känner mig särskilt vuxen? Jodå, vuxen. Men inte sådär tråkigt vuxen som jag trodde att man skulle bli. Mogen, men ändå fortfarande ungdom. Och det har jag förstått att man är i många år till. 
 
 
Såhär fint såg det förresten ut i mitt vardagsrum nu i lördags innan gästerna anlände. Jag älskar sifferballonger! Det ser så himla.. festligt ut? Kostar femtiolappen styck, med det är de värda! Finns att köpa hos partykungen.se.
 

 
Grattis ännu en gång till mig,
För att jag är stark, grym och för att jag är tjugotvå ❤︎

KOMENTERA ?
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

grattis

Svar: Tack så himlens! :]
Josefine

Malin

DU. <3

Svar: <3
Josefine

2016-11-23 ❀ 10:10:13
Matilda Danielsson

Hej!

Vi på Blogg.se gillar ditt inlägg här ovan och kommer publicera ett bildspel på vår Facebook på lördag kl.10:00. Här är vår Facebookgrupp: https://www.facebook.com/bloggse/

Hälsningar,
Matilda, Blogg.se

Svar: Åh, så himla kul!
Josefine

2016-11-23 ❀ 13:30:48 http://matildadanielssons.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback