Icha icha - Love naturalSeriously, jag trodde aldrig att ett sådant här ställe skulle slå upp dörrarna. Och helt ärligt hade jag inte brytt mig förr heller. Jag var nämligen inget big fan av asiatisk mat förrns jag fann dessa: min bästa gympartner och numera bästa vän och hennes pojkvän som bott drygt halva sitt liv i thailand. Och poff blev jag fast i både vårrullar, soja, ingefära och allt vad det nu heter. Men det finns ett all natural matställe, som serverar asiatisk mat, beläget i Mall of Scandinavia. Icha icha heter det. Vi råkade bara springa förbi det. Och våra hungriga magar, och klappande hjärtan för naturlig mat, sa att vi bara borde svänga in och sätta oss där. 
 
 
Jag valde nudlar, lax och ingefärasås. Behöver jag ens säga porr? Och det fanns soja, sambal oelek och färsk koriander att plocka från kruka på borden! Alltså åååhh, pricken över i't.
 

 
Jag tycker det är kalasfint hur fler och fler naturliga, hälsosamma alternativ till saker och ting ploppar upp i våran värld. Och detta är verkligen ett feting tips för er som är sugna på bra, god asiatisk mat! Bor ni i Sthlm skulle jag boka in en dejt pronto, annars tipsar jag verkligen om att lägga det på minnet tills nästa besök. 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback