Fave Saturdays: Taco Saturdays

 
Jag tror många känner igen sig i min rubrik. Jag är väl inte ensam iallafall. För visst är det väl ändå omöjligt att hata? Och visst är det ett himla fint sätt att umgås. För somsagt: i stort sätt alla älskar. Och delad glädje, är dubbel glädje. Right?
 
 
Emma har styrt ihop en egen salsa de senaste gångerna. Jag har bett om receptet, men det ekar fortfarande med sin frånvaro. Ska påminna henne lite en gång till. Och självklart kommer även ni få se det i framtiden!
 
 
Guacamole är en redigt fin taco-kompis. Och min råa variant har verkligen blivit en favorit, inte enbart för mig. Så himla fin och även näringsrik på köpet. Recept hittar ni här
 
 
Och så får vi ju inte glömma de där mega-dunder-bamse fantastiska chipsen som jag skrev om här. Jag började beställa hem en påse. Sen blev det fler påsar. Och på bara några få veckor har vi förbrukat ett x. Och jag har lagrat på mig. För seriöst.. vad vore en tacokväll utan dessa?
 
 
Färsen är as always nuförtiden vegetarisk. Min favorit görs på röda linser och kidneybönor - men denna gång körde vi på sojafärs - som påminner rejält om köttfärs - för att alla i sällskapet (lixom även icke-bön-gillarna)  skulle kunna dela på samma färs och samtidigt vara nöjda och glada. 
 
Ha en fantastisk lördag, vänner ❤

KOMENTERA ?
Isabella Håfström

Åh, gud vad gott det såg ut!!

2016-05-10 ❀ 19:50:48 http://isabellacarolina.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback