Doctor Salad, Sibyllegatan 29Jag älskar Stockholm med allt sitt utbud av saker och ting. Och när det kommer till restauranger finns det bara för många för bra. Jag har tipsat om flera förr, inklusive detta, men det liksom bara tål att upprepas. Och nya besök kräver nya inlägg. :] Och det kan verkligen aldrig bli tjatigt. Skulle jag någonsin få för mig att bli 08:a, så skulle plånkan leva jäkligt farligt. För alla spring till matsällen skulle köra slut på den. Och nu ska vi prata om Doctor Salad, som vi så fint besökte under våran långhelt i Stockholm i början av maj. Vi delade på en stor flaska Karma kombucha Green tea, jag och Emma. 


Den må inte se himla mycket ut för världen - och så tyckte även jag. Jag tittade frågande på den och kände: hur tusan ska jag bli mätt på detta? Och vart är det roliga lixom? Jag kände oxå att "tack gode för fröknäcket, det är det som kommer ge mig någon mättnad om något". Men att dyka in i denna låda med alldeles för låga förväntningar - slutade med att jag gick därifrån med pirr i magen. Typ. För det fina med bra, riktig och näringsrik mat är att det mättar på ett helt annat sätt. Jag var mätt, samtidigt som jag utan problem fick ner en glass på maten. Perfekt för en som äter regelbundet. Och smaken? Vegansk matporr duger fint som beskrivning. 


Men jag tipsar nog fortfarande allra mest om Lyxlådan. Med lax och avokado. Som Emma fick sitta som en kung och gräva i sig. Jag har tagit den förr, och jag kommer garanterat att välja den igen. 

 
Efter maten kunde vi inte hålla tassarna borta från deras hemgjorda glass. I veganformat med bas av cashewnötter. Emma valde en chokladig med nötter på, kallad Choco mood. Och jag valde en kokosvariant Coco love gjord på kokosmjölk, lime, kokosflingor, agavesirap och kokosolja. 
 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback