Det var Fitnessgalan 2016

Så var det Fitnessgalan igen. Jag skulle väl inte helt säga att jag lever i den där fitnessbubblan. Jag gillar träning i den form och mängd som får mig att må bra - och jag drar mig till mat som är schysst för kropp och knopp. Men jag har ett visst delat intresse med många på plats ändå. Och det bästa med dessa tillfällen är: gå runt och smaka på allt spännande för att hitta nya favoriter, se och testa grymma träningsplagg och kanske byta några ord med någon härlig person. Det är nog just det. 
 
, en överlycklig Emma med en förebild: Michelle Lewin! själv har jag ganska så svårt för ytliga förebilder, så jag hoppade att ta kort med henne. Men jag måste erkänna att hon verkade vara en himla gó tjej, så får jag någonsin chansen igen lär jag ta den. Btw, vi kom med på en film på hennes snapchat (som även finns på hennes insta) heheheh
 

, smaka var det ja! vi smakade på allt. och smakade igen. det gäller ju att passa på att utforska för att hitta sina favoriter. och gratis är alltid gott ;] Lohilo bjöd på två smaker jag aldrig smakat förut: salted caramel och chocolate peanut crunch. jag föll in löve med salted caramel kan jag ju säga iallafall! fet-tips! 

, några andra fina nyheter på marknaden hittade vi oxå: Hälsotreats och det mest spännande där var nog kakorna 
 
, Emma och fina Alexandra Bring
 
, dessa byxor var både skitsnygga och satt himla bra. enda minuset var att de hade så tjock-tyg (jag har lätt att bli överhettad och väljer gärna tunnare träningskläder som andas). annars hade lätt de grå/rosa, som skyltdockan har på sig, följt med mig hem. utan tvekan
 

, och så kom vi till dessa fina drycker: Noa. smakade dessa för första gången på Allt för hälsan-mässan i höstas. 3 st för 45:-? klart som tusan jag slog till!

, och sist men inte minst, en annan favoritmonter: SuperBonobo. såklart, som den rawbar-toking jag är. alla smaker är to-die-for och både jag och Emma fick med sig varsin kartong hem. gissa vilken smak jag valde?
 

 
Var det någon mer av er som var på plats? ❤

KOMENTERA ?
GoForFit

Alltså, gaaah, gud vad kul!! AVIS! Hade så gärna velat åka dit, men vill inte lämna bort Vicki (valpen alltså) ännu. Får nöja mig med att kika på dina bilder, men inte fel det heller! ;)

Svar: Det förstår jag! Du får satsa på ett annat år helt enkelt :D Fitnessfestivalen kommer väl förthoppningsvis i höst oxå!
Josefine

2016-05-12 ❀ 17:48:42 http://goforfit.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback