Och vips så vart man sjuk.

 
Har ni sett Holly & Dan's nya veganglassar? Himla fint tycker jag. När man ba känner för att köpa något att gotta ner sig med. Såhär gosade jag, inte fullt kry, ner mig efter jobbet igår. Jordgubbs-smaken får 5 av 5 toasters, och extra fin var den med färska jordgubbar och en klick jordnötssmör på. Nu återstår bara att beta av de andra smakerna. :]
 
 
Och visst vart jag sjuk. Jag är lite som jag är.. Har ganska svårt att acceptera att jag är sjuk. Dels för att jag typ får ångest över att spilla bort dagar och dels för att det ofta kan snackas om "lathet" när man sjukanmäler sig. Jag säger inte att det är så på mitt jobb, men att jag lärt mig det genom livet. Det är inte sunt, jag vet. Är kroppen sjuk, så är kroppen sjuk. Och kroppen behöver vila!
 
Igår svalde jag ipren och kämpade mig igenom mitt 12-timmarspass på jobbet. Eller kämpade och kämpade. Med iprenen i kroppen tyckte jag att det gick hyffsat bra ändå. Men det var nog inget sunt val. Det var nog både av snålhet och rastlöshet jag pallrade mig dit. Kroppen fick inte jobba på att bli frisk. Men idag har jag tillåtit mig själv att vara sjuk. Lixom febertermometern visade 39, mot mina vanliga 36-någonting. Så idag har jag sovt bort halva dagen och inte gjort så mycket mer till världen. Det har känts okej. Att låta kroppen svettas och bli frisk. Jag är ju trots allt inte sjuk ofta. Peppar peppar ta i trä. Så att vara sjuk några få dagar om året, om ens det, är helt jäkla okej. 
 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback