Juice på ananas och fina kompisar

 
Min råsaftcentrigug är en kär, sann vän här hemma. Blir så himla härligt och friskt med en hemgjord, färskpressad juice. Näringen är på topp, smaken på topp och liksom nivet.. den där känslan av kärlek i "hembakat".  Mmmm! Jag älskar. Dessutom kan man välja frukter, smaksätta och näringsboosta, bäst man vill! Himla skitkul. På önskelistan ligger dock en Slow Juicer. En grymmare verision som både får ut mer saft och bevarar med näring. När den flyttar in i mitt kök, åker råsaftcentrifugen ut!
 
 
De senaste veckornas favorit stavas A N A N A S. Men inte bara ananas, utan med lite andra schyssta kompisar. Delt för att göra det hela roligare, få en liten annan smakupplevelse, få näring från olika ting och framförallt: har ni testat att pressa en ananas? Man får typ juice för ett knappt glas. Och vem pallar släpa hem femtioelva ananasar från affären lixom. Haha. 
 
 

Juice på ananas och fina kompisar

1 ananas
2 päron
2 röda äpplen, eko Royal gala
1 apelsin
en valfri bit ingefära, kan uteslutas
 
1. Skala ananasen och skär den i bitar 2. Kärna ur äpplen och päron och halvera dem 3. Skär av en valfri bit ingefära, jag kör på ca 2 cm 4. Kör allt utom apelsinen genom råsaftcentrifugen 5. Pressa i apelsinen. Du kan självaklart köra den genom centrifugen oxå om du vill, men jag tycker det är smidigare att pressa i efterhand, så slipper man skala och ha sig 6. Häll upp i en tätförsluten flaska och förvara i kylen ca 3 dagar 7. Spara gärna "moset" som blir över. Det är fint att t.ex blanda i goda, härliga smoothies!

KOMENTERA ?
Felicia

Låter gott och fräscht!

2016-03-17 ❀ 13:06:34 http://feliciaholmgren.devote.se
Isabel

Ananas är såå gott!!

Svar: Jag veeet! Och sådan sommarkänsla - underbart!!
Josefine

2016-03-17 ❀ 17:11:26 http://isabelsresa.forme.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback