Happy Easter ♡I mitt kök är det påskfint. Inte sådär överdrivet gult och massa färger som man kanske tänker påsken. Nä, fint och behagligt. Som smälter in sådär fint i min vita inredning. Enkelt, men perfektion i mina ögon. 
 

 
På köksbordet står en fin vas, björkris från skogen, påskfjädrar från Ica Maxi och en porslinskanin från Biltema. Ja, så sant som jag säger det. Det behöver ju inte kosta skjortan. 
 

 

Någon telefonsmart?

Hallå fina själar ute där, är det någon som är bra på telefoner? Min iFån har fått tuppjuck. Appar stängs ner, det går inte ens alltid att använda sms, bilder och anteckningar.. lixom hallå?! Jag vet att det kan bero på att jag inte kunnat uppdatera den på år och dar för att det inte finns tillräckligt med plats. Men lixom jag har knappt någe som tar plats? Det finns typ ingen mer plats att göra. Har bara det jag behöver kvar. Har ju haft typ mer än sjuhundra gånger så mycket bilder på den innan och likaså med appar. Plus att den är över två år gammal, men lixom.. för mig dugen en iPhone 5s fortfarande.. Jäkla bajs telefon. 

KOMENTERA ?
Sanna! ♥

Tror du man kan köpa påskris med fjädrar på som är helt klara på en blomsteraffär?? :) Sugen på att pynta lite fint här hemma!

Svar: Åh, jag vet faktiskt inte :] Men det låter ju inte helt omöjligt. Annars är det ju himla enkelt att bara köra på eget ris och sätta dit lite fjädrar :]]
Josefine

2016-03-26 ❀ 14:18:38 http://fashionjoint.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback