First time I saw you, I knew right away Made up my mind, you would be mine someday

, 2015-10-27, från en höstig hästdag med sällskap av mamma
 

Wednesday, March 16 08:02

Det är onsdag, jag börjar inte jobba förns efter lunch och mamma är ledig. Vad gör man inte då bättre än att boka in en hästig mor-och-dotter-dejt? Sorgligt nog gick våran ena pålle bort i somras, så vi kan inte ta en sådandär härlig långtur som vi brukade göra back in the days. Men våra hjärtan slår numera för samma havremoppe, så vi gör det nog bra ändå. Jag missar min ridlektion denna vecka, som råkar vara hoppning, attans! - så vi tänkte få till ett litet sådant pass. Yeeey! Tror min ponnyfjant kommer att vara minst lika överlycklig och nästan-alldeles-för-galet övertaggad som jag, när han inser vad som är på G. 
 
Tror ni att mina jobbtimmar kommer flyta på bra sen? Det tror jag det. 
Ha en fantastisk onsdag, vänner ❤

KOMENTERA ?
Elin

Vilka vackra bilder!! :)

2016-03-16 ❀ 16:08:55 http://sennivikens.se
Isabel

Hej Josefine! Jag har följt din blogg länge och jag startade själv en blogg idag då du har inspirerat mig väldigt mycket kring det! Jag vill verkligen förändra tänkandet kring ätstörningar och hjälpa å peppa andra.
Det kanske är mycket begärt men jag skulle uppskatta det sååå mycket men skulle du vilja länka min blogg i din blogg?? Så jag i alla fall får lite besökare nu i början osv, skulle uppskattas så mycket! Kram på dig! :D

Svar: Åh, men sötis! Vad gó du är! Jag vill inte låta neggo eller så, men "länkar man en, så länkar man flera". Jag hoppas du förstår, och ändå finner gó motivation för att skapa din egen blogg! :] Kram och lycka till!
Josefine

2016-03-16 ❀ 18:49:43 http://isabelsresa.forme.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback