Vårrullsdejt med min favorit

 

Färska vårrullar fyllda med bladspenat, böngroddar, alfalfagroddar, jordgubbar, kiwi, gurka, vit sojbönpasta, röda linser, sesamfrön och hampafrön. Ingen den andra lik. Och så den där porriga jordnöt-soja-såsen till!
 
 
Sådär såg det ut på min balkong förra veckan när jag och Emma dejtade över en vårrullsdejt. Det var nog dom vackraste vårrullarna vi någonsin gjort. Och absolut goaste. Somriga, färgsprakande, fräscha och näringssprängda. Där satt vi i sommarkvällsol och frisk luft med dessa färgglada godingar och varsitt glas rosévin -och bara andades både kärlek och sommar. Och bara kände hur livet kan vara förjäkla underbart ibland. Så får vi väl inte glömma hennes pojkvän, som satt med på ett hörn. Med sin thaimat i take away-form, men den gjorde sig inte lika bra på bild :] 
 
 
Det var faktiskt det där paret som fick upp mina ögon för vårrullar - och sen föll jag pladask för dem. När vi snackar lite festligare helgmåltider är det min absoluta favorit. För plockmat är ju himla festligt. Och visst vet vi väl alla att den godaste maten äts med händerna?
 
 
Receptet på jordnöt-soja-såsen, som gör hela-halva vårrullarna, hittar ni här. Jag lovar: den är helt jäkla underbar och farligt lätt att bara sleva i sig. 
 

KOMENTERA ?
Linnéa

Åh, ser sjukt gott ut!

2016-07-15 ❀ 22:07:14 http://linneahagstroom.webblogg.se
ollantos.blogg.se

ÅÅÅÅH vilka fina bilder =)

2016-07-16 ❀ 11:05:34 http://ollantos.blogg.se/
Linda Ph

Jag älskar vårrullar!!! <3 B'sta som finns!

Svar: Jag veeeeet! Så jäklarns underbart påhitt!
Josefine

2016-07-20 ❀ 12:24:48 http://lindaph.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback