Sommarfrulle på ballen

{ detta är en annons för bodystore.com och innehåller annonslänkar}

 
 

Frukost för tre

En somrig smoothie mixad på bl.a hallon och ananas. Toppad med egensötad vaniljkesokvarg, torkade mullbär, valnötter, solrosfrön, hampafrön, bipollen, färska svenska jorgubbar, en rejäl klick jordnötsklick och en spännande frukt vid namn grenadilla. Ett fruktfat med honungsmelon, fler jorggubbar och lite mer spännande grenadilla. Och så en kopp kaffe med mjölk på det. Och före hela kalaset? Varsitt glas citronvatten boostat med ingefära, gurkmeja och cayennepeppar. 
 
 
Alltså dessa dejter. Finns inget härligare sätt att kicka dagen på. Tänk er en bästa vän eller två, morgonpromenad längst med vattnet och gófrulle på det. Denna gång köpte vi även färska svenska jordgubbar på vägen och handlade en ny frukt i fruktdisken vi aldrig stött på tidigare: grenadilla. Den äts som passionsfrukt och smakar ganska milt men riktigt gott. 25 kr/frukten - men i övrigt ett feting tips! Det var över en månad vi lyckades få till en sådan dejt, men helt plötsligt fick vi till två på raken - och alla tre dessutom. 
 

 

Raspberry pinapple smoothie

per port
 
1 dl frusna hallon
1 dl frusen ananas
1 stor mogen banan
1 skopa ärtprotein
1 dl apelsin & ananasjuice*

FÖR EXTRA NÄRINGSBOOST

2-3 tsk maca*
1 tsk lucuma*
1 tsk nyponpulver
2 tsk kokosolja extra virgin
 
1. Skala bananen och släng alla ingredienser i mixern 2. Mixa till en härlig, krämig och somrig smoothie
 

 

Wednesday, July 27 06:24

Godmorgon på er och godmorgon onsdag! Idag kickar vi dagen på detta sätt med - jag och Emma! Jag ska bara kasta in lite tvätt i tvättstugan först. Gissar starkt på att jag kommer att må dunderbra när jag landar på jobbet senare för ett kvällspass. 
 
Ha en kalasfin onsdag vänner ❤
 
 

 
* Apelsin och ananasjuice: jag köper ofta Brämhults, men jag gillar även att pressa egen då och då
* Macapulver: superpulver med naturligt uppiggande egenskaper 
* Lucuma: smaskig frukt som smakar kola-aktigt i pulverform. dessutom är den riktigt näringsrik! innehåller bra med fiber, antioxidanter, vitaminer och mineraler
 
 

KOMENTERA ?
Ajli Müller

Det verkar underbart, jag älskar smoothie, speciellt på sommaren :D

2016-07-27 ❀ 09:53:40 http://ajlimuller.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback