Saturday raw FIKAIgårkväll efter mitt 10-timmarspass, styrde jag Svante - min bil heter så, ja, höhö - mot huset som jag växt upp i. Där stod pappa i köket och styrde, jag lånade dushen, drog på mig pyjamas och hjälpte pappa med resten. Någon timma senare var vi samlade alla, hela familjen + en kompis till min syrra, runt vardagsrumsbordet med fisktacos! Alltså mmmh! Det var första gången vi gav oss på det, och absolut inte sista. Hörde att det blir redan på mammas födelsedagskalas nästa helg!
 
Och idag vaknade jag i mitt gamla flickrum, kikade ut genom fönstret och spådde en fin vinterdag. Drog på mig easytonen och drog min gamla pw-runda längst med vattnet och ett riktigt winter wonderland. Denna morgon var otroligt fin och jag fick ut det bästa av den. Smoothiefrulle och en stor kopp kaffe framför nyhetsmorgon på det. Kunde inte startat bättre. 
 
 
Mor och far hade lovat att hjälpa mig köpa lite förvaringsmöbler till vårat vardagsrum. Tro mig, att leva med mig som flickvän är kaos. Pojkstackarn har typ.. ingen plats alls till sina grejer. eller mat. eller någonting. Men min absoluta favoritaffär var stängd pga tripp till Formexmässan. Så istället valde vi att traska omkring på stan och sjunka ner i varsin skön fåtölj på ett fik. 
 


Inte tusan trodde jag att det fanns raw food-fika i min lilla kuststad. Men jovisst! På det relativt nyöppnade fiket, eller tja, alltså de bytte ägare för något år sedan knappt. tror jag att det var, stod de och tittade på mig. En cappuchino och en rawfood-kaka fick det bli. Mmmmh. 
 
 
Och alltså. Jag känner mig helt auummmm i själen. Om ni hajjar vad jag menar, ni vet mantra, yogaord, ni vet. Det är sjukt hur man kan bli så avslappnad av att sova hos päronen, lite frisk luft, lite motion och inga som helst måsten. Så här avslappnad i själen, som jag har känt mig de senaste veckorna, har jag nog inte känt mig på hundra år. Jag är proffs på att boka in mig på alldeles för mycket och stressa sönder. Det är inte nyttigt. Absolut inte. Lagom är bäst, tråkig svenne kan jag gott vara. 
 
 
Nä, nu jävlar är det dags att ta tag i livet igen. Ska sticka till mataffären och möta mina två besties. Ikväll står vårrullsdejt, en vinare och sleepover på shemat. Jag slår vad om att det kommer bli kalas. 
 
Hoppas ni får en fantastisk lördagskväll, vänner ❤

KOMENTERA ?
Joanna - livet med asperger, bipolär sjukdom och viktväktarna

Mysigt

Jessica

Ser riktigt mysigt och gott ut! :)

2016-01-23 ❀ 18:16:03 http://duvetjessica.blogg.se
ISA

det är något med att komma hem HEM alltså. Bor du långt därifrån annars? kram!!

Svar: Jag veeet! Gatan där man växt upp, det är lixom något speciellt med de. Och mammas och pappas flicka lär en nog bli tills döden skiljer en åt. Höhö :]
Nejdå! Vi bor i samma stad, hehe :] Jag bodde dock 7 mil ifrån dem under tre år, sedan flyttade jag hem igen i ett år innan jag i somras blev sambo med min pojkvän i min hemstad.

Bor du långt hemifrån? <3
Josefine

2016-01-23 ❀ 22:52:26 http://isabyl.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback