Gott nytt år ✳Och så var det årets sista dag. Jag drog på mig en likadan klänning som på julafton, fast i svart. FInns på Gina tricot och ni kan klicka hem den härKärade ner mig såpass mycket i den, att jag var tvungen att ha två. Jonas och jag lagade nyårsmiddag. Eller tja, kombinationen av en fisk-och-vegitarian och en jägare går inte alltid hand i hand. Med andra ord lyxade vi med varsin favoriträtt. Emma och Bakh, a.k.a vårat favoritpar att hänga med, ramlade in ganska så snart för att skåla in det nya året med oss. 
 


Vi spelade 'Med andra ord', a.k.a världens roliaste spel, och skrattade en del, fyllde på glasen omåomigen och slängde ihop ett gäng råa chokladpraliner att ha som snacks. Straxt före tolvslaget befann vi oss nere i hamnen för att kika på fyrverkerierna med ett x antal människor. Och jag fick återigen en puss ute på bryggan runt tolvslaget. Min mobil-fån lät mig dock som vanligt inte ta fler bilder. Vi hatar varandra rätt så ofta p.g.a det, jag och fånen.

 
Landade hemma i lägenheten igen och skålade med champange. Ekologisk, som det blir när jag får bestämma, såklart! 
 
 

 

Nyårslöfte 2016

Mitt nyårslöfte i år gör ont, men jag tror det är jäkligt nyttigt. Jag tänker nämligen tvinga mig själv att plocka bort någonting ur mitt liv. För min egen skull, och för mina näras skull. Även att jag inte är missnöjd med någonting i mitt liv, så går alltid livet i hundratjugo-knyck. Jag har flera gånger kännt mig i närheten av att krocka med en betongvägg. Ja, min pojkvän sa till mig häromveckan att jag kommer dö innan 30 i min takt - och han har nog en viss poäng. Och nä, det är inte okej. Jag är ju förfasiken en hälsobloggare med hälsa som största intresse. Såväl fysisk som psykisk. Det är dags att vakna upp Josefine. 
Egentligen låter träningen i mina öron lättast att prioritera bort. Men å andra sidan vet att jag inte har samma energi och positiva tankar utan den. Det skulle lixom inte fungera att stryka den. Så det står mellan hästen och bloggen. Det gör ont att ens tänka den tanken och jag känner mig svag av att tala om den. Men att ha runt 40 timmars jobb i veckan, träna, ta hand om en lägenhet, försöka träffa vänner, laga mat och försöka få till de timmars sömn kroppen egentligen behöver. Det hinns lixom inte med en häst som tar minst 3 timmars tid och en blogg som faktiskt även den är en tidskrävande livsstil med mycket planering. Jag älskar min häst och jag älskar min blogg. Vill egentligen inte stryka någonting utav dom. Vill lixom inte gå miste om någonting.
Men hur ont det än gör, så är mitt nyårslöfte att plocka bort något ur mitt liv. För min egen skull, för att få mer tid till vänner, familj och viktiga saker och ting. Just nu känns det ungefär som att jag ska göra slut med någon. Jag vill lixom gråta och sparka vilt omkring mig av bara tanken. Men jag är helt bombsäker på att det kommer göra mig gott i slutändan. Och jag har faktiskt hela året på mig att fundera om jag så vill. 
 
Har ni några nyårslöften? ❤

KOMENTERA ?
Frida

Låter som ett bra nyårslöfte :)

Svar: Jag tycker då det! Jäkla jobbigt, men ändå nyttigt skulle jag tro. Vi får se om jag "klarar " det haha.. tveksamt :]
Josefine

2016-01-01 ❀ 13:26:54 http://fridanyburgs.blogg.se
Molly Öberg

Du är väldigt duktig med bloggen och du är en av mina favoritbloggare, jag skulle få tårar om du slutade blogga då jag kollar in din 1-3 ggr per dag. Du är grym, men gör vad som känns bäst för dig! Att välja mellan att plocka bort en blogg man är riktigt bra på eller en häst man älskar måste vara ett svårt beslut!

Gott nytt år fina du! :*

Svar: Åh, men sötis! Vad gó du är. Jag vill varken plocka bort hästen eller bloggen, så det kommer att bli svårt. Vi får se om jag lyckas… Jag har ju åtminstone hela året på mig ;]
Kram på dig!
Josefine

2016-01-01 ❀ 16:54:18 http://mollyoberg.for.me
Yasmine

Det låter klokt av dig, men jag förstår att det känns jättetungt! Det är ju och har ju varit en del av dig och ditt liv!


Har inga löften, utan ser dom mer som MÅL. =) Bl.a.
Klara kurserna jag sökt
Bättre matvanor
Våga mer. leva mer efter #yolo

Svar: Jo, jag kan nog vara rätt så klok när jag tänker. Men det är inte alltid man gör det. Kommer bli ett tufft beslut, om jag ens tar det.. haha :]
Det låter klokt! Personligen gillar jag inte klassiska, knasiga nyårslöften som bara sätter press och slutar med besvikelse. Bättre mål som du säger!
Kram
Josefine

2016-01-05 ❀ 09:03:53 http://www.betterwords.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback