CranberryInte så estetiskt vackra bilder kanske, utan bara några iphonepics knäppta i badrummet såhär innan läggdags. Naket och naturligt helt enkelt - taget direkt ifrån livet. Men jag kände att jag så gärna ville visa er denna ansiktsmask. Eller egentligen bara snacka om Lush överhuvudtaget. För jag älskar Lush. "Fresh handmade cosmetics". Naturligt, fräsht och vegetariskt. Dessutom är de emot djurtester - alltså inga stackare som behövt utsätta livet för att vi ska ha're gött. Lush är helt enkelt bara för underbart.
 

 
Och jag använder deras produkter dagligen. Såsom i ansiktskräm, ansiktsvatten, ansikts- och kroppsskrubb och ansiktsmasker. Jag har tipsat om två favoritprodukter från Lush förr, härNär man har 5 tomma, tvättade Lushburkar, så får man nämligen lämna dem till Lush och få en färsk, ansiktsmask helt gratis! Kalasfint ju. 

KOMENTERA ?
Anna Sofia

Jag köper alldeles för lite Lush produkter men bor inte ens i närheten utav en utan måste beställa så det kan vara problemet :) Men älskar de produkterna jag har ägt, vad gör den ansiktsmasken? :)

Svar: Det gör inte jag heller, brukar shoppa på mig när jag är i storstaden :] "Klä ditt ansikte i antioxidantrika tranbär och stärkande arganolja för en riktigt slät hud" säger förpackningen :]
Josefine

2016-01-20 ❀ 10:12:13 http://annasofiaphoto.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback