#veganfoodporn med saffran och apelsin

 

Sojbönsfettuchini*, vegansk saffran- och apelsingryta, en vintrig sallad med bladspelat, broccoli, sockerärtor, groddar, apelsin och frysta granatäpplekärnor och mer kokoschips. Och så det obligatoriska glaset hallonvatten - som gömmer supersmarriga hallon till dessert i slutet.





Tänkte passa på att bjuda på mitt favoritrecept för denna vinter igen, innan vintertiderna tar slut. Fast denna gång i lite annat format: Med bandspagetti istället för spagetti och kikärtor istället för röda linser. Mitt favoritformat. Och så med den absolut godaste vintersalladen till. Mmmhh! Perfect. 

 
 
Receptet la jag upp för någon månad sedan, och ni hittar det här
 
 

 
* Sojbönpasta: Jag beställer Nutrinicks från bodystore.com. Finns 4 olika allternativ och i love them all - just nu 2 för 49:- hos bodystore här

KOMENTERA ?
Sanna

Det ser riktigt gott ut :D

2016-02-19 ❀ 21:35:10 http://myfairytaleneverends.blogg.se



Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback