Questbar Pumpkin pie

 

Questbar Pumpkin pie

Åh, som jag hyllat dessa bars i några års tid nu. Från de första som anlände till Sverige undefär. Det var lixom kärlek vid första ögonkastet, och den kärleken har då aldrig blivit värre. Jag skulle visserligen snarare kalla den ett beroende ibland, haha. För ja, visst händer det att jag drar i mig ett onödigt gäng ibland sådär. 
Och det finns alltid en Questbar med mig vart jag går. För man vet aldrig när man behöver en Questbar som mest. När man känner att man behöver slinka in ett mellanmål sådär på språng, direkt efter träning om det dröjer till middag eller när man bara helt enkelt är sugen. 
Det senaste tillskottet, och den tillfälliga gästen på besök, är ju Pumpkin pie för dem som missat. Den första baren med "överdrag". Och oooj så yummie det är! Den hamnade kanske inte på min topp tre, men den slåss nog om fjärdeplatsen skulle jag tro.
- ni kan hitta dem hos iHerb här, eller hos Gymgrossisten här
 
 


 

NY HOS IHERB? 

Funderar du att beställa från iHerb? Men tycker att det verkar skumt och läskigt? Att beställa från USA må kunna låta läskigt.. men jag lovar: it's not. Jag har beställt i snart tre års tid och fått hem dryga trettio paket sammanlangt. En endaste gång har jag fått betala i tullen, och det var bara klantarslet her self som såg till det. Håller man sig under 1814 gram och ca max 300 kronor, så ska det inte vara några problem. Det har det aldrig varit för mig iallafall. 
Har du aldrig tidigare beställt hos iHerb, så har jag en liten rabattkod till din första beställning. Använd RGH070 så dras några kronor i kassan. 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback