En söndag i Linköping med bra sällskapI söndags var jag tvungen att sticka upp till Linköping sådär spontant. Mina ridstövlar sa byebye till livet i torsdags och jag fick rida med buntband och silvertejp runt dem, haha! Så nu kan Malin Baryard-stövlarna åka i graven efter sju år. Och med mig fick jag en dejt i form av Linn! Och det gjorde ju saken genast tusen gånger roligare. För den kvinnan träffar jag allt för sällan! 

 
Mellan varven så landade vi på Hälsofreak. Mitt gamla kära jobb som förökat sig och öppnat i ytterligare en lokal. Och en nyhet på menyn lockade något så förjävligt: Rå valnötsbiff. Mmmh! Det må kanske inte se mycket ut för världen, men tro mig: det är. Sjukligt jäkla gott och faktiskt riktigt jäkla mättande i magen. Eller snarare för mättande, haha. Det gömmer sig även ett gäng osynliga cashews och gojibär i botten. Oh, yum! Och vem lämnar sådant som är gott? Vem gör sånt?! Och dessutom är en ju smålänning, haha.
 
 
.. när magen lagt sig och suget åtminstone någorlunda var tillbaka, pallrade vi oss tillbaka. För hallå, den nya fika-menyn?! To-fucking-die-for. Jag ville prova allt. Med varsin rå snickerskaka (eller.. "den gick sönder, så du fick två. hoppas det var okej?" vem tror du att jag är? solklart ;D) och en latte fortsatte vi att skitsnacka, umgås och bara ha det jäkligt gött i Linköping - innan bilen styrde hemåt. Ganska så många fler mil hemåt för mig. 
 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback