Allt för hälsan & Fitnessfestivalen 2016

 
Tidigt på morgonen i fredags styrde bilen upp mot Stockholm. En långhelg med Allt för hälsan, Fitnessfestivalen, Sweden international horse show och julklappsshopping väntade. Åh! Jag älskar att Fitnessfestivalen flyttade från Götet till Stockholm förra året. Jag har aldrig tidigare lyckats gå på den, då de alltid lyckas time'a in med Sweden horse show. Men nu kan man slå två flugor i en smäll! Vilket har kommit att bli en favorithelg som verkar bli tradition. 
 
 
Det finns så mycket roliga montrar. Så mycket att klämma och känna på och smaka utav. Så mycket bra priser och erbjudanden. Hade det inte varit så jobbigt att bära på allt, hade jag garanterat kommit hem med mycket mer. Förmodligen med en hästtransport fylld.. Men framförallt: så mycket härliga människor, så mycket energi, så mycket glädje och så mycket inspiration. 
 
 
Jag har hittat min nya favorit choklad: Loving earth. Inte bara för att den är gjord på schyssta ingredienser och har en snygg design. Utan för att den är så mycket mer än så. Den liksom smälter i munnen. Men sen är den ju dessutom raw, ekologisk och skitsnygg - vilket inte sänker betyget ett piss! 
 
 
 
Vi käkade sushi till lunch. Inte för att mäss-mat är så himla fotovänligt. Men ack så gott! 
 
 
Träffade på denna goa och glada tjej i Nocco's monter. Karolina som driver den relativt nya podden Anorlexia tillsammans med Ellinor. Har ni inte lyssnat på den så är det ett tips. Två tjejer med samma sjukdom som mig i bagaget, som även de tagit sig ut starka med viljan att inspirera till det friskare livet, prata allvar och förhoppningsvis förebygga ätstörningar. Om ni följer @linuscarlen på instagram så kanske ni redan har sett denna bild i hans händelser. Hihi, det var lite kul. Självklart var jag tvungen att köpa med min några burkar av henne. Och jag vill verkligen tipsa om årets julsmak: Skum tomte. Notera särskrivningen, hehe. Jag ska nog köpa hem flera!
 
 
I fjol smakade vi på den då nykomna glassen add.icecream. En stund därefter landade den i min hemstad. Och jag måste säga att det är det bästa påhitt det senaste året! 04 Cookie dough är min favorit och den nya limited edition 24 Pepparkaksdeg hamnar i höjd med den! 
 
 
I Njie's monter kunde man fota roliga bilder. Och det gjorde vi såklart!
 
 
Och man smakar på allt. Allt man kommer över och ser. Det finns så mycket smakprover på en massa roliga saker och ting i alla montrar. Bäst att passa på att utforska liksom! Man lyckas ju hitta flera favoriter man kanske aldrig annars hade testat. 
 
 
 
Denna pingla träffade jag också på! Linn som driver goforfit.se. Även hon en f.d ätstörd och nu mera grym hälsobloggare. Detta var visserligen inne på Horse show'en (himla otippat, men himla kul) - men jag tyckte att det passade bättre in här. Sjukt kul eftersom att vi kommenterat fram och tillbaka på varandras bloggar i.. flera år! 

KOMENTERA ?
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Det var såååå himla kul att träffa dig! Lika härlig som på bloggen är du verkligen :D
Min idé om att vända oss om "för att det är bättre ljus" gick mindre bra ser jag, hahah. Du blev snygg dock :*
Får hoppas vi träffas någon gång igen! Ha en bra söndag finis ❤

Svar: Åååå, men jag säger detsamma! Verkligen!
Och hahah, jag håller med dig.. vi är alltså inte så jäkla proffsiga som vi tror (alltid, höhö). Och jag bjuder även på min skeva tröjärm!

Du får hojta om du har vägarna uppåt Västervik någon gång, så gör jag detsamma med Kalmar? :*
Josefine

2016-12-04 ❀ 17:29:19 http://goforfit.se/
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Jaaa, definitivt! :* Är väl ingen frekvent destination för min del, men har jag vägarna förbi säger jag självklart till! :D

Svar: Du är iallafall mer än välkommen då, just so you know! :D :*
Josefine

2016-12-12 ❀ 10:28:25 http://goforfit.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback