Tack Halmstad, Denise, Jonas och Simon

 
Tack för två fantastiska dygn: Halmstad, Denise, Jonas och Simon. En liten mini-semester som kom alldeles perfekt. Vädret kanske inte riktigt var på våran sida, men vad gör det när man har fint sällskap. 
 
 
Middag på en mysig restaurang brevid Nissan, som hette Tillsammans. Jag tog "Sesamrullad halstrad laxfilé - serveras på en glasnudelsallad med het, syrlig & krispig gurka och en soyamajjo". Himla skitgott. Vi kom på oss själva med att sitta med varsin drink i handen en söndagskväll - och likaså en måndag. Men tusan, för oss var det faktiskt helg och t.o.m mini-semester. Det är fullt okej. Och det var en fullt jäkla härlig känsla.  
 
 
Två nätter på hotell med fin utsikt från balkongen och hotellfrulle kändes jäkligt gött. ena morgonen joinade Denise och Simon oss
 
 
Jag fick med mig ett para tights hem från Aim'n. Vilka det blev visar jag er senare! 
 
 
Käkade lunch på Spis&deli - ett fräscht, trevligt och mysigt lunchställe i Halmstad. Det blev vegetariskt i form av kikärtsbiff för mig och lite olika majonäser. 
 
 
På måndagen spelade vi äventyrsgolf ute vid Tylösand. Jag som annars brukar känna mig rätt så duktig på minigolf, kände mig alldeles världssämst mot de dära golfproffsen, haha. 
 
 
Vi girls tog oss hem längs Prins Bertils stig, medan pojkarna hittade på annat bus. Det blåste som tusan - fast i rätt riktning, regnade lite hit och dit och vågorna var såpass höga att jag fick en chock. Men det gjorde inte ett piss. Helt ärligt märkte jag det knappt. För vi fick en jäkla trevlig pratstund och en energigivande promenix. 
 
 
På kvällen käkade vi på Pinchos. Jag har aldrig käkat där förr, och inte heller riktigt lockats när folk beskrivit det. Men tusan, min uppfattning ändrades rätt så fort. Himla härligt sätt att umgås och äta i kombination. För mig vart det fisk i olika format och mycket sötpotatispommes. Mmmh! Som efterrätt på det gick vi hem för en kväll med spel, vin och naturgodis. Himla mys!
 
 
Avslutade med en fika på Spis&deli - där vi dagen tidigare hade käkat lunch. För mig vart det en grön smoothie, kaffe och två stycken energibollar - bara för att jag inte kunde bestämma mig. Innan vi satte oss i bilen för en fyra timmars resväg tvärs över landet hem igen. 
 
Vi ses igen allesammans - och då hoppas jag Halmstad kan visa upp sitt soliga, somriga jag ☀

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback