Sleepover, smoothie och nyplockade bär

 

En somrig frukost för tre

Smoothie gjord på hallon, mango, apelsin-ananasjuice, banan och hampaprotein. Toppad med egensötad vaniljkvarg, nötigt chokladsmör, färska jordgubbar, kiwi, solrosfrön, hampafrön och en kalasgod sylt på jordgubbar och fläder som min mamma gjort. Vinbär och krusbär från farmors tomt, vattenmelon och kaffe till det. Den brickan bärdes ut till framsidan. 
 
 
I slutet av juli tog jag min katt och flyttade jag hem till mamma och pappa i drygt en vecka. Min familj var på Ibiza och min pojkvän på Mallorca med grabbarna. Själv var jag hundvakt till våran 12-åriga lilla tant som går på hjärtmedicin, hade hästen fler dagar i veckan än tre, kattvakt till tre stycken och husvakt med allt vad det betyder och innebär. Och ledig fler dagar i veckan än två. Det var semester för mig. Bara jag och mina käraste fyrbentingar. Och jag insåg hur mycket jag längtar till eget hus och hund. 
 
 
En natt sov Emma och hennes pöjk hos mig. Vi hade grillkväll på kvällen, jag och Emma kickade dagen med en powerwalk längs vattnet, plockade vinbär och krusbär på farmors gård (som bor granne med mina päron) och hade frulledejt på framsidan. Det var himla mysigt. 

KOMENTERA ?
Matilda Berlin

Men guu vad gott det ser ut!

2016-08-18 ❀ 11:26:52 http://matildaberlin.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback