Pinchos - ingen gillar allt, men alla gillar något

 
När vi var i Halmstad och hälsade på hos Denise och Simon, så tog jag min Pinchos-oskuld. Jag har en kompis som pratat om det dära stället som om det vore bland det bästa på jorden - men jag har aldrig riktigt fattat grejen. Liksom vadå? Men när regnet piskade ner i Halmstad, så kände vi inget hellre än att stänga ner oss i en källare och gömma oss från det. Så kvällens restaurangval föll på Pinchos. 
 
 
Och det gjorde vi rätt i. Jag förstår helt plötsligt vad min kompis snackat om. Det var något utöver det vanliga. Att liksom sitta mittemot varandra, beställa in maträtter i miniformat på en planka via en app, och sedan kunna beställa in lite till av det man var mer sugen på. Man får liksom lite utav mycket man gillar. 
 
 
För mig föll valet på sötpotatispommes med chilibea, stekta räkor med aioli, laxsashimi med soja, friterad halloumi med chimichurri och fish and chips med mera sötpotatispommes och remoulad. Himla gott. Och så ett glas vitt till det!
 
 
Himla kul sätt att umgås på. Har du Pinchos nära, men aldrig testat? Ta din oskuld. Hade Pinchos funnits i min lilla hemstad, hade jag velat spendera denna fredagskväll där!

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback