Och visst ska hon leva uti hundrade år

 
I måndags fyllde min tanta år. Hela tjugosex år. Då vi helt och hållet jobbade om varandra på måndagen, så bestämde vi oss för att fira henne söndagskvällen innan. Vi bestämde att hennes födelsedag började redan då. Alltså pågick hennes 26-årsdag i 1,5 dygn. Vilket lyx!
 
 
Jag och Frida plingade på dörren till hennes lägenhet och sjöng 'jag må hon leva' med våra inte-allt-för-vackra sångröster. Haha, jag är tondöv och vet inte riktigt hur man sjunger om man säger så. Gav henne presenter, en kladdkaka och väntade medan hon stod i köket och slängde ihop käk. Av mig fick hon två Mateus-tallrikar, Lace plate i sand. Bara för att jag älskar Mateus, hon älskar naturnära färger, vi älskar porslin och vi dejtar bäst över mat.
 
 
Det blev pizza. Den dära glutenfria pizzan recept som vi bakar med ofta än sällan. Den där som alltid går hem hos alla. På den ena pizzan hade hon slängt på: päron, getost, valötter och balsamico. Medan den andra pizzan bestod utav: lax, ruccola, päron, fetaost och balsamico. Behöver jag ens säga superdupersmarrigt? Och bara för att vi är sådana jäkla hummus addicts, så kunde hon inte undgå att ställa fram en skål med porrig hummus. 
 
 
Och till efterrätt hade jag med den-absolut-bästaste kakan som finns: Black bean brownie recept med en chokladmousse gjord på avokado recept. Det må låta konstigt, men det är det inte. Belive me. Jag har skickat in ett x antal (ja, förmodligen uppåt femtio stycken inom loppet av tre år eller något sådant) i ugnen och lyckas alltid förvåna alla. 
 
 
Tackar mina girls för en världsbäst kväll och hoppas att Emma är lika nöjd med sin födelsedag som jag.
Men det slutar inte där. Det där var bara födelsedagskalaset. Ikväll bjur hon till med födelsedagspartaj! 
Så nu taggar vi upp för ikväll ska min tanta firas igen! ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback