Lush-favoriter påfyllda

 
Jag har nämt det förr, men det tål att nämas igen. Och tusen gånger om. Jag älskar Lush, deras tänk och deras produkter. Att de är handgjorda på schyssta ingredienser, fungerar snällt mot huden och dessutom undviker djurtester. Det är himla fint och bara värmer rakt in i hjärtat. Och man verkligen känner av att produkterna är himla fina. 
 
 
Och jag älskar hjälpen man får inne i deras butiker. För varje gång jag varit där har jag blivit mer och mer nöjd med vad jag kommit hem med. Man förklarar vilken slags hud man har och vad man gillar - och de hittar någoning schysst för just dig. Detta fick jag med mig senast - och jag är absolut nöjdast. 
 
 
En ansiktsskrubb gjord på bl.a majs och popcorn - som skrubbar ansiktet fint. Den heter Let the good times roll och ni kan hitta den här. Imperialis är en ansiktskräm som jag använder före smink och före läggdags. Passar perfekt för min hud som både kan vara torr ibland och fet ibland. Ansiktsvattnet Eau roma water har jag använt länge och är det jag fastnat bäst för. Det är alltid stora flaskor av den som kommer hem nu för tiden - och de räcker oväntat länge. Sen fick jag som vanligt med min en färsk ansiktsmask, som man brukar få när man lämnar in ett gäng tomma, urdiskade gamla Lush-burkar. Vilket jag tycker är fantastiskt! Love lettuce, som gör en grön och härlig i ansiktet haha, blev det denna gång. 

KOMENTERA ?
Ajli Müller

det doftar så gott hos lush, men deras produkter funkar inte alls för mig. Det som ska vara mjukgörande känns oljigt och det som ska vara rengörande känns strävt :(

Svar: Tycker du inte? Jag kan hålla med dig att någon ansiktskräm jag haft känts riktigt jäkla fet.. men jag tycker jag blivit mer och mer nöjd för varje gång jag gått in där. Har beskrivit hur jag uppfattat de produkter jag haft och beskrivit hur jag hellre skulle vilja ha dem - och fått det :] De jag använder idag fungerar prima för min hud - och det skulle krävas mycket för att jag skulle återgå till något gammalt bajs :] 
Josefine

2016-08-03 ❀ 22:09:52 http://ajlimuller.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback