En tripp till Smultronstället, 2016

 
Så drog vi årets tripp till Smultronstället jag och min bästa vän. Det blev en långtripp. Sex timmar var vi borta hemifrån, haha. Det var kö in till Söderköping och det var lång kö till glassen. Jag brukar ha flyt med sådant, är ofta ett litet turbarn, men just denna gång var turen inte på min sida. Äh, vi satte på en pod medan vi rullade sakta framåt. Och lite extra glada vart vi nog faktiskt när glassen äntligen landade framför oss på bordet. 
 
 
Och detta år föll valet på "Go bananas". En glass med b ananchoklad, gräddkola och kolafudgeglass med skivade bananer och kolasås. Toppad med grädde, kolafudgekuber och bananchips. Jag har alltid varit en tok i banan och kolasås - så valet var väl inte helt oväntat. Och den var helt klart succé likt alla andra glassar jag valt där. 
 
 
 
För Emma vart det glassen jag tog i fjol: en chokladig variant med smak av apelsin. "Black orange" heter den. Apelsinchoklad och chokladglass med mandariner och varm fudge. Toppad med grädde och apelsinchoklad. Även den ett feting tips från mig!
 
 
Och självklart måste man ta sig upp på berget efteråt. De sjuhundrafemtioelva trappstegen i något som får en att påminnas om en djungel är det klart värt. Och jag skulle väl inte säga att de där trappsteget är så farligt tråkiga heller faktiskt, man går ju i någonting som påminner en om en djungel. För väl uppe på topp känns det som att man hamnat i himelen or something like that. 
 
Och hemvägen. Solnedgången och himlen var så fruktansvärt jäkla fina att vi satt och "AAAAHHH TITTA!!!" i stort sett hela vägen hem. Både hon och jag är kära i fint ljus och fin natur. Ett gäng små as-garv här och där fick vi oxå till. Kanske för att jag kan vara lite hoppsan-hejsan både bakom ratten och i hela verkliga livet.  
 
 
Tack för en avslappnande och samtidigt himla rolig kväll bestie! ❤

KOMENTERA ?
FrökenTV, bloggen om tv och film

härligt :D

2016-08-02 ❀ 13:45:58 http://efji.blogg.se/
Isabell

Wow, så himla fina bilder! Och glassen ser ju ruskigt god ut! :D

Svar: Tack så himlens sötis! Och du, ja, den är fantastisk!
Josefine

2016-08-02 ❀ 16:16:21 http://hotelisabell.se
Fanny

Vad mysigt!

2016-08-02 ❀ 18:18:06 http://anannanland.blogg.se
ISA

åh vilken perfekt utflykt! vill verkligen dit nångång och avnjuta dessa konstverk! haha

Svar: Åh du har aldrig varit där? Men det är väl inte så jäklarns sketa långt från huvudstaden? :]] För det var väl där du bodde?
Josefine

2016-08-02 ❀ 22:51:41 http://isabyl.devote.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback