Be a pineapple: Stand tall, wear a crown and be sweet on the inside

 

Pancake date with ma bae

Tunna bovetepankakor fyllda med egensötad vaniljkvarg, nötigt chokladsmör, frusna hallon och raw hallon-chiasylt. Toppade med torkade mullbär, raw kakaonibs, hampafrön, bi-pollen och kokosflingor. Varsitt glas med apelsin- och ananasjuice boostad med chlorella. Och så en kopp kaffe med mjölk till det!
 
 

Bovetepankakor

 
1 dl bovetemjöl
0.5 msk fiberhusk
0.75 krm örtsalt
0.5 krm vaniljpulver
2 ägg
2.5 dl valfri mjölk
 
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål 2. Vispa därefter ner äggen och mjölken till en fin, jämn smet 3. Låt stå och dra i cirka 15 minuter 4. Späd speten med vatten om den verkar tjock 5. Värm upp en stekpanna till maxvärme 6. Tillsätt lite kokosolja och sänk till medelvärme 7. Stek därefter pannkakorna gyllenbruna på varje sida 
 
 
 

Tuesday, August 30 12:56

Ledig tisdag. Och ledig tisdag även för Emma. Älskar! När våra lediga dagar/förmiddagar matchar så finns ingen tvekan på att boka in frulledejt - oftast med en powerwalk innan. Det är prio numero ett. Always! Dessa bilder är från en frulledejt förra veckan, men det blev pannkakor även idag. Underbart!
Förövrigt min enda lediga dag denna vecka, då jag ställer upp för en kollega och tar hens pass min andra lediga dag. Så, jag tänker att ta vara på denna dag till fullo! Har haft kvalitétstid med min bae hela förmiddagen, tänkte slänga ihop en smarrig räkmacka på handskalade räkor nu innan jag tar hästen och ikväll blir det träning med Frida och Jonas. Och solen skiner på det. Det blir en redig fin-tisdag med andra ord. 
 
Skin som solen gör denna tisdag vänner, det ska jag ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback