Banana pancakes date with ma Queen

 
 

Bananplättar med hallon-kvarg-glass, egensötad vaniljkvarg, jordnötsmör, persika, svenska jordgubbar, frusna hallon, hampafrön, bipollen och mullbär. Det lilla till juice som fanns kvar i min kyl, lite gröna pulver och så en kopp kaffe med mjölk till det!
 
 
 

Bananpannkakor

1 stor mogen banan
2 ägg
1 msk kokosmjöl
1 msk kokosmjölk
0.5 tsk bakpulver
 
1. Mixa ihop alla ingredienser. Låt de gärna svälla en liten stund för bästa resultat 2. Hetta upp ett plättjärn med kokosolja och stek sedan små pankisar!
 

Hallon-kvarg-glass

2 dl frysta jordgubbar
1 dl kvarg
sötning efter smak
lite vaniljpulver
 
1. Mixa ihop hallon, kvarg och sötning efter smak med en stavmixer 2. Servera direkt!
 
 
 

Sunday, August 14 10:44

Igårkväll var vi på den årliga kräftskivan hos en gubbe Jonas jagar med. Lika mysigt som varje år och himla inspirerande att se hur ett gammalt par lyckas styra med så mycket. De bor i skogen vid en sjö, har kräftskivan i en liten lada, avslutar med fika och dragspel på balkongen och allt känns så himla magiskt.
Därefter sussade vi sött hemma hos Jonas päron och imorse startade vi dagen med en promenad med deras yngsta hund. Och nu styr bilen ner, hem till våran stad. På dagens schema väntar bakning av en födelsedagstårta, en snabbis på gymmet med min bae (för att få till veckans andra gympass, vilket blir armar) och en tur i skogen med pållen. Ikväll hänger jag med min bästa trio för att fira tantens 26-årsdag. Det blir fint!
 
Ha en kalasfin söndag vänner <3

KOMENTERA ?
Felicia

Mums!

2016-08-14 ❀ 14:22:24 http://feliciaholmgren.vimedbarn.se
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

mumms

Malin

Vilka fina bilder du har tagit. Så där magiska på något sätt!

Svar: Vad gó du är! Tack så himlans! :]
Josefine

2016-08-17 ❀ 09:43:20 http://maaline.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback