How to be happy rule 0137: Wake up with a smile in your faceBananvåfflor toppade med hallon-kvarg-glass, jordnötsklet, frusna hallon, torkade mullbär, kokosflingor, hampafrön och bipollen. En färskpressad juice på ekologiska äpplen, päron och apelsiner - med vetegräs, chlorella och spirulina i. Och så varsin vanilj-ägglatte till det. 
 


I söndags hade vi ä n t l i g e n frulledejt igen, jag och mina två allra bästa babes. Ibland har vi värsta flowet och lyckas timea in lediga morgnar typ var och varannan dag, och ibland blir det lixom.. typ en månad sedan sist. Som nu. Men en sak är säker: lyckas vi timea in, så timear vi alltid in! Och sådana dejter tillhör mina favoritstunder i livet. Utan tvekan. 

 
Denna gång tvingade jag på mina besties bananvåfflor. För att jag typ går bananas när jag får höra "neeej inte banan". Och är man en banan-tok som jag, så måste man tillsist överbevisa att smaken av banan är alldeles underbar. Och jag lyckades självklart överbevisa dom båda. Lixom, varför skulle jag inte ha lyckats? Banan äger, helt enkelt. Till det svängde vi ihop det älskade jordnötskletet, som inte är lika "klistrigt" som jordnötssmör i sin enkla form. Man blandar helt enkelt jordnötssmör, jordnötsmjöl, vätska, salt och ev. sötning och kanel till en härlig, helt underbar gegga. 
 
 

Bananvåfflor 

1 port
 
1 stor mogen banan
2 ekologiska ägg
1 msk kokosmjöl
0.5 tsk bakpulver
ev. kanel
 
1. Mixa ihop samtliga ingredienser 2. Smeta in ett våffeljärn med kokosolja 3. Grädda till våfflor 4. Om du gör flera våfflor kan du slänga på ugnen på en lägre värme och lägga in de våfflor som är färdiga medans de andra gräddas 

KOMENTERA ?
Ajli Müller

det låter fantastiskt med frukostdejt, verkligen :D

2016-04-19 ❀ 12:01:54 http://ajlimuller.se/
Catrin - theVeganista

Åh, ser supergott ut!! :)

2016-04-19 ❀ 12:15:21 http://theveganista.se
Emma

Wow, så lyxigt !! :)

2016-04-19 ❀ 16:17:09 http://punkten.nuNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback