Dagens ord: må bra, skynda långsamt och kärlek

 
Ledig onsdag. Jag är entligen frisk, okej, lite småsnuvig, men vem tusan har dött av det, efter en dryg vecka med feber, torrhosta och annat bajs. Det är nästan skrattretande hur liten man känner sig när man är sjuk och hur litet hopp man faktiskt har om att man någonsin kommer att bli frisk igen. Haha. Men nu är jag återigen på banan och livet känns himla gött faktiskt. Jag är tacksam. 
 
 
Dagens ord är 'må bra', 'skynda långsamt' och 'kärlek'. Må bra och skynda långsamt som i att inte ta på sig för mycket och andas genom dagen - istället för att köra all in med ett liv som går i hundratjugo-knyck, som jag annars är förjäkla bra på att göra. Jag tänker låta min kropp slappna av, utan minsta uppstressning, och få starta friskheten hyffsat lugnt och stilla. Precis som jag tror att den behöver. Och kärlek som i att hänga med nära och kära - både sådana som går på fyra ben och de som går på två. 
 
 
Har låtit kroppen sova i nio timmar, kört långfrulle och datorhäng hela förmiddagen. Bara slö-surfat och låtit tiden slösas lite. I gosiga mjukisbyxor, en slapp tunn t-shirt och stickade sockar. Tänkte sticka till hästen nu och spendera några timmar där, gå en sväng på stan och shoppa present till min pappa som fyller fyrtioåtta idag, kanske ta en promenad eller ta mig till gymmet och avsluta dagen med att fira pappa ute på restaurang. Och sedan komma i säng tidigt och få sova mina timmar, för att vara redo inför morgondagens 10-timmarspass. 
 
 
Vilka ord lever du efter idag? ❤

KOMENTERA ?
rememberthiis.blogg.se

Skönt med en ledig dag :) och vilka otroligt fina bilder!!

2016-04-06 ❀ 11:50:08 http://rememberthiis.blogg.se/
Emilia Sjödin

Vilka fina bilder!

Svar: Tack så himlans sötnöt!
Josefine

2016-04-06 ❀ 12:06:22 http://emiliasjodin.blogg.se/
Lili

Det låter som en fin dag och ett bra tänk. Jättefina bilder också och åh, din hund är helt fantastiskt söt!

Jag lever efter ordet ANDAS idag. Jag glömmer ofta bort att andas ordentligt, genom magen, när jag är nervös eller stressad. Vilket jag är idag.

Svar: Visst är hon sötast! 12 år gammal tant, men still look like en liten valp :]
Åh, just andas är jag oxå så jädrans jäkla dålig på. Och jag tror tyvärr många är det i vårat stressade samhälle. Himla nyttigt att lägga lite fokus på ibland. För det är ju trots allt himla viktigt! :]
Josefine

2016-04-06 ❀ 13:14:57 http://zilverka.blogg.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback