Adidas by Stella McCartney + StrongerWorkoutfit

Linne - Adidas by Stella McCartney // Tights - Stronger // Running shoes - Adidas, here // Shaker - StrongerJag vet inte om jag redan sagt det för många gånger? Men å andra sidan är det ren fakta. Eller tja, iallafall om ni frågar mig. Adidas by Stella McCartney och Stronger. Alltså. Världsbäst. Världssnyggast. Mina favoritmärken vad gäller träningskläder helt enkelt. 
 
 
Influensan och den efterföljande förkylningen har äntligen sagt tack-o-bock och dragit. Tack gode. Att ha tre grader högre feber över min naturliga kroppstemperatur hade jag gärna varit utan. Tur det inte vara för evigt. Och roligare är det ju att få glida in på den vanliga banan och köra den väg man vill åka igen. Man lixom uppskattar friskheten mer än vad man gjorde innan. Mindre roligt måste jag dock säga att träningsvärken är. Det där som man har sådan hat-kärlek till. En träningsvärk som påminner om att man köttat sönder ett riktigt köttigt träningspass. Men sanningen är att man bara mjukstartade en kropp som fått vila ett tag. Även att halva jag gör ont - så är det himla skönt att vara på banan igen! Med allt vad heter jobb, träning, häst och livet. 

KOMENTERA ?
Helene

Så snygga byxor! :D

2016-04-12 ❀ 23:34:51 http://minttu.blo.gg/
Ajli Müller

Holy crap!! Jag har aldrig haft så hög feber i vuxen ålder som jag minns. 2 grader tror jag... men redan då var jag ganska golvad! Bra krigat och grattis till ditt nya immunförsvar :D

2016-04-13 ❀ 08:15:12 http://ajlimuller.se/Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback