11 random frågor att svara på

Blev utmanad av fina Maja, en jäkligt gó liten tjej med liknande bakgrund som mig, som har en koppling till min pojkvän och hans familj, att svara på 11 frågor om mig själv och sedan ge 11 frågor till några andra. Men jag gör istället så att jag låter er alla som vill svara på frågorna istället! Som en kul grej. :]
 

  

1. Vilka är dina tre närmsta vänner?

Mina två allra närmaste och bästa vänner skulle jag säga är Frida och Emma. Min allra äldsta vän - som jag hållt ihop med sedan dagis och aldrig tänker släppa taget om - och min allra nyaste vän - som jag lärde känna på gymmet när jag flyttade hem igen för snart 2 år sedan. vi vart träningskompisar och klickade totalt. Och trea skulle jag nog säga min mamma. Mitt tjejgäng, som jag haft vid min sida sedan början av högstadiet, dvs över 8 år, och min lillasyster ligger mig oxå väldigt varmt om hjärtat. 
 
 
 

2. Vad vill du helst äta när du ska ut på restaurang?

Räkor! Älskar räkor men är alldeles för lat för att skala upp ett bra gäng själv. Dessutom har de ögon och är bara.. obehagliga. Så finns räkor på menyn, typ räkmacka eller räksallad, så tvekar jag sällan en sekund. 
 
 

3. Hur ser ditt drömboende ut?

Jag tror jag skulle vilja bygga - okej, jag bygger absolut inte. men jag säger hur jag vill ha, heh - ett vitt hus nära vattnet och inreda lantligt, vitt. Eller ett hus på landet, men jag råkar vara lite för skraj för det. Jag vet att man inte möter många i skogen, men lixom OM man möter någon...?!?! Men just för stunden är jag jäkligt nöjd med våran lägenhet. En central trea som jag inrett vitt, med både ballkong och hyffsat stor, gömd uteplats där man kan grilla.  
 
 

4. Utför du någon sport, vilken?

Rider, tränar på gym och springer. Vill ni veta något kul? Jag har provat typ allt. Utom fotboll, jag hatar fotboll. Jag har gått i tennis, provat balett, aerobic, innebandy, handboll, golf, spelat piano, agillity med vovven, yoga och.. jag har säkert glömt något. Notera att jag var liten och typ sämst på allt x]
 

5. Vilken är din favoritglass?

Äkta vanilj! Eller pistage, eller pekanötkola. Eller hallonglass som man mixat ihop själv. Eller banan-jordnöt. 
 
 

6. Vem är din förebild? Varför?

Skratta den som vill.. men Poet. Min mammas häst som vi hade i 10 år, och kände i 14. Han var den klokaste och góaste livsnjutaren jag kände. Det fina med djur är att det är så äkta, de har inte präglats fram av hur samhället vill att de ska se ut. Han kommer alltid förbli min förebild nr.uno. Annars är det min mamma skulle jag säga. Och nog är väl det tydligt, jag är en liten verision av henne. 
 
 

7. Vem gjorde senast något speciellt för dig?

Det senaste jag är tacksam för är när mamma följde med mig och hjälpte mig hoppa hästen, när jag inte började jobba förns lunch. 
  

8. Vad är det konstigaste du ätit?

 
Jag tror inte jag skulle äta något allt för konstigt faktiskt.. x] Vi får väl säga att jag shotar alger de flesta morgnarna! För det kallar väl många folk för konstigt
 

9. Hur går du helst klädd?

I träningskläder! Så jäklarns skönt. Annars, i Freddy-byxor och någon fin topp. Jag gillar gulligt blandat med slappt. 
 
 

10. Vilka världsdelar har du varit i?

Europa. Shit.. jag har bara varit i Europa?! Men utomlands, på solsemester, har jag ju varit ett bra gäng gånger iallafall :]
 

11. Vilken är din favoritaffär?

Zara home och unika, lantliga små butiker. Jag älskar att shoppa inredning!
 
 
 

 
Så ni som vill får svara på exakt samma frågor som Maja gav mig. Har du en liten stund över så kan det vara himla kul :] Ba kör lixom! 

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback