"Take care of your body - It's the only place you have to live"

Som ni kanske vet är jag stolt samarbetespartner med Bodystore. Vår svenska, dunderbra sida med hälsokost. Utöver de paket jag själv klickar hem, så får jag även ett paket i månaden med saker att testa. I några av de senaste paketen har det bl.a legat burkar med tillskott. Två utav dem har jag fastnat för och tänkte tipsa om för er!
 
 

Omega-3

Schysst för hjärtat, hjärnan "man blir smart av att äta fisk" och kroppen över huvudtaget. "Symptom på brist av Omega-3 kan vara torr hud, skrovlig hud på armbågarna, fläckar i olika nyanser i ansiktet, sår i hårbotten, mjäll, håravfall, dåliga naglar. Ett flertal sjukdomar som hjärt- och kärlsjukdomar, inflammationer, reumatism, cancer,trötthet, depression, demens, Alzheimers, Schizofreni, ADHD m.fl. har kopplingar till brist på Omega-3" - källa. En annan är egentligen inte i stort behov utav detta kosttillskott. Jag käkar lax nästan dagligen, shotar alger nästintill varje morgon, älskar sill och valnötter. Men. Det är bra att ha när omega-3 intaget råkar bli sämre. Och jag tycker det är himla värt att tipsa om. För alla är inte den tokiga lax-tok som jag är. 
- kostar 149:- och ni hittar det här
 
 

Only one regular

D-vitamin tiderna är här. Inte D-vitamin-kommer-med-solen-månaderna, för de har vi lämnat bakom oss och får vänta ett tag på igen, men boosta-din-kropp-med-D-vitamin-i-pillerform-månaderna. Om man nu vill ge sin kropp D-vitamin förståss - vilket jag iallafall vill! "Allt mer forskning talar för att D-vitaminbrist har en roll i mängder av sjukdomar. Infektionssjukdomar, vinter- och vårdepressioner, cancer, hjärtsjukdom, benskörhet, autism, generell värk/fibromyalgi, övervikt… listan på sjukdomar där ett samband misstänks är lång" - källa. Egentligen kan vi ju få i oss detta naturligt med hjälp av solens strålar. Under sommarhalvåret behöver vi knappt fundera på om våran kropp får i sig den dagliga dosen den behöver - för somsagt, det fixar solen. Under de mörkare tiderna är det desto svårare dock. Eller ja, det är lättaresagt typ omöjligt att få i sig det naturligt. 
Only one regular innehåller dagsbehovet för bl.a D-vitamin, zink, selen, järn och flera B-vitaminer. Men inte bara det utan även högt RDI (rekomenderat dagligt intag) av fler vitaminer och mineraler. Boosta immunförsvaret med en tablett dagligen med andra ord!
- kostar 79:- och ni hittar dem här
 
 

 

15% på hela sortimentet

T.o.m ikväll har Bodystore 15% på i stort sätt hela sortimentet! Skynda fynda! Jag själv klickade hem ett proppat paket nyss, som den smålänning jag är. Iiiiih, can't wait!

KOMENTERA ?
Andrea

Jag har tänkt köpa D-vitamin ett tag men inte gjort slag i saken men nu ska jag minsann in och göra det nu på en gång. Tack👍 http://nouw.com/Yogavardag?cache=797702928&

Svar: Det är himla värt! Vårat vinterhalvår bjuder ju inte på så mycket D-vitamin gratis direkt.. :]
Josefine

Aurora

Älskar Bodystore, i vår familj köper vi alla våra nyttigheter där! :D

Och vill säga att jag verkligen gillar din blogg med så fina bilder <3

Svar: Det har nästintill jag börjat göra med! Finns allt och man vet att det är kvalitét :]
Men vad gó du är, tack så himlans sötnos! <3
Josefine

2015-09-28 ❀ 20:24:19 http://aurorals.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback