Säg Kolasås!

  
Kolasås. Söta, härliga, nästan sliskiga, kletiga kolasås. När jag var liten var jag inget big fan av choklad faktiskt, knäpp som man var, utan jag valde kolasås eller jordgubbssylt till min mjukglass på macka-donken. Men det slår ju inte fel det heller. För kola är ju faktiskt oxå himla gott. Än lyxigare hemgjort och på bra skit!
 
 
Det var första gången i mitt liv jag gjorde kolasås. Har faktiskt dragit mig för det, då jag trodde det skulle vara himla krånligt. Och krävas ett proffs för att lyckas. Men tjena.. Så himlans jäkla enkelt så det finns inte. Alla kan koka kolasås! Och alla kan slippa den där tråkiga innehållsförteckningen på kolasås-tuben om de vill. Det enda som behövs är några få ingredienser, och att man hålls inom hemmets väggar i någon timma eller två. Och det är ju inte sådär jättesvårt om man inte har en tid att passa. Låter det inte kalasfint så säg? 
 
 

 
 

Kolasås på schyssta ingredienser

 
1.5 dl kokosmjölk extra creamy
1.5 dl agavesirap/honung
2 krm vaniljpulver
2 krm himalayasalt
 
1. Häll alla ingredienser i en kastrull 2. Koka upp 3. Låt puttra ihop, och gotta sig till en kolasås, på svag värme i sisådär 1-2 timmar någonting. I slutet går det jävligt fort, så se till att ha lite småkoll! Den ska inte bli allt förjäkla tjock för då klibbar den ihop sig till en riktig kola i kylen typ.. haha. 
 
 

KOMENTERA ?
Sofia Eklund

åh gud va det såg gott ut!

2015-09-26 ❀ 18:59:05 http://www.sofiiaeklund.forme.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback