Bysjöloppet ✓ med smarriga lurar i öronenAlltså dessa lurar från Happy PlugsSå djävulskt fina. Klickade hem de straxt före sommaren när jag kände att det var dags för lite svalare lurar. Urbanears Plattan i all ära - de är dundersnygga och sketabra under kalla vinterpromenader - men de är alldeles för svettiga på gymmet och när sommaren kommer. Så dessa var mer än välbehövliga!Ville först egentligen beställa de i rosémen de var out of stock just då. Min mitt andrahandsval, leopard, vart ju inte sämre det. Kan ju matcha alla mina andra leo-kläder. Haha! Så som mina favvotights och långärmade tröjat från Stronger, mina springskor från Adidas by Stella McCartney och min vindjacka från Ginatricots sportcollection i fjol. För jäkla fint med leo alltså. Jag blir nog en leopard i mitt nästa liv!

 

Saturday, September 12 16:45

Den här helgen kom alldeles lagom och välbehövligt! Två minuter efter att jag landade innanför dörren igårkväll plingade Jonas family på dörren. Hans lillebror fyllde sjutton, så vi tänkte ut och äta i våran lilla stad. Och det var vad vi gjorde! En supersmarrig lax, något glas vin och en massa prat senare rörde vi oss hemåt. Landade i tv-soffan framför missade avsnitt Paradise med min pojkvän och den sista biten mint-bönkladdkaka.
Imorse ringde klockan före tuppen gal och bilen styrde ut mot stallet. En ridtur och lite pysslande hos pållen senare var jag hemma, nästan redo (var ju tvungen att fixa frulle att ha i bilen) att sticka upp till min pojkväns hemstad. Där väntade Bysjöloppet på 5 km - Som jag har velat springa i alla år jag bott däruppe, men lyckats vara förkyld just den helgen varje år. Så jäkla typiskt haha, jag som sällar är sjuk *peppar peppar*. Men i år så! Och visst var det härligt. Lite motion och frisk luft mår man nästan alltid bra av. 
Nu väntar vi på att Jonas släkt ska ramla in, för att fortsätta kalasa för hans lillebror!
 
Ha en kalasfin lördag vänner, och njut av livet! ❤

KOMENTERA ?Namn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback