Åh, härliga söndag

Jag har alltid älskat söndagar. Det där med söndagsångest har jag faktiskt aldrig riktigt förstått. Varför ha ångest på en skön dag? För det är precis vad söndagen är. En dag att slappna av i själen och ladda inför kommande vecka. 

 
Min söndag har iallafall bjussat på en himla massa gó energi från olika håll och kanter. Från själar jag tycker om både tvåbentingar och fyrbentingar, med motion, med frisk luft, med god mat och med nöjen. Med det man behöver, med andra ord. 
 
 

Sunday, September 13 20:51

Vaknade gjorde vi före tuppen i den dära ganska så trånga men assköna sängen i Jonas pärons hus, som vi ofta brukade sova i förr. Han drog ut och fiskade med en vän och jag fixade gófrulle att käka i soffan tillsammans med hans päron, innan tåget tog mig hem. Pappa hänkade mig till stallet och jag fick, förutom en himla mysig ridtur, skitsnacka med far min. Veckohandla hann jag oxå med. Dejtade Frida över en pw och en chokladlatte och lite mörka chokladbitar vid sidan av. Sen väntade minigolf med två nära tjejkompisar och deras pojkar. Med 47 poäng och 20 poäng före tvåan, vann detta lilla minigolfproffs - för att skryta lite alltså. Och nu sitter jag här, med lite härliga svampcrêpes i magen och ger bloggen lite tid. 
 
 
 
Himla härlig söndag sa jag ja. ✮

KOMENTERA ?
Matilda

Ja inte förstår jag heller varför uttrycket söndagsångest finns? Söndagar är ju något av det mysigaste som finns. Söndagkvällar är väl lite tråkiga eftersom det oftast är då jag måste åka ifrån min kille men det har ju inget med söndagen i sig att göra ;D

Svar: Men eller hur! Bästa dagen! Typ. En dag att få ut bästa möljliga av :] Om man är ledig villsäga. Men söndagsjobb är ju inte vidare värst pjåkigt det heller - det stavas ju OB :]]
Josefine

2015-09-14 ❀ 11:57:10 http://tildasofias.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback