Adidas energy boost <3 / Världens barn-loppet

 
Adidas boost-skor. Låt mig prata om dem alltså. Så.jävla.underbara. Jag äger i dagsläget två par, dessa och så dessa Stella McCartney, men funderar starkt på att införskaffa mig flera. Ett par inne, ett par ute, ett par i den och ett par i den färgen. Ja, ni vet, så många par man måste ha för att ha en komplett sko-hylla. 
 
 
Men till själva skorna. Så jävla mjuka, sköna och stutsiga. Jaa, boostande! Det ordet räcker egentligen nästan för beskrivning. Och sko-skav vid första rundan? Glöm. Helt jäkla lovable. Sen är ju dessa godingar även förjäkla snygga att titta på, och det gör ju inte det hela sämre? Ögongodis för hela slanten. Och vet ni? Just dessa är faktiskt på rean just nu! Lixom wheeeey. Ni hittar dem här
 

 

Världens Barn-loppet ✓

Imorse klockan 7:20 styrde bussen mig och Emma ner mot Kalmar. Frullen var laddad som resesnacks och min babe hade även bakat gottiga bollar, vi delade musik i mina lurar och snackade sådär alldeles förjävla mycket som vi ba brukar göra lixom. Jävligt taggade och glada. Väl framme väntade uppvärmning och fräsch energismoothie före start. Starten gick och 4,5 enkla kilometer sprangs i ett feel-good-tempo. Ni vet när man bara springer utan att tänka och bara mår sådär jäkla bra och känner sig så jävla pigg och frisk. Och jag älskar att mitt feel-good-tempo förbättrats så jäkla mycket. Idag låg vårat genomsnittliga på 5:02 min/km enligt RunKeeper. Sketabra ju. 
 
Men bäst av allt? Alla 100:-, per skalle som deltog, som loppet gick på går till Världens barn!
 

KOMENTERA ?
JUNITJEJ

Underbara skor!

Svar: Underbaraste! Skojar inte! :]
Josefine

2015-09-19 ❀ 20:26:10 http://www.junitjejen.se
Ninni

Vad fina! :)

Svar: Eller huur! Älskar dem!
Josefine

2015-09-29 ❀ 20:55:09 http://ninnidot.blogg.seNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback