Tusen gånger starkare än kaffe

Morgoncardio-suget visade sig imorse igen efter en liten tids frånvaro. Klart som tusan jag tar vara på det då! Jag har haft mörka, sega morgnar de senaste två veckorna. Kroppen har sagt nej och jag har lyssnat. Såklart, den är ju min bästa vän.  
 
 
Men det finns inget härligare än att starta dagen med cardio. Det ger lixom den där kicken ingen kopp kaffe kan ge. Men att hasa sig upp ur sängen för att sticka iväg och springa tidigt om morgonen? Det är inte alls svårt. Inte när man vet vad man vill och kroppen håller med en. Då är det otroligt härligt. Och jag tackar kroppen likaväl som kroppen tackar mig. Vi är ett bra team den och jag, bästa vänner som jag sa. 
 
 
6 kilometer på rullbandet - ja, det är alldeles för läskigt och mörkt för en mörkrädd som jag att vistas ute om morgnarna nu - check. Och jag mår alldeles underbart. Dags för jobb!
 
 

KOMENTERA ?
Isabelle

Håller med, man blir så pigg av att träna på morgonen, det är så härligt!

Svar: Eller hur! Nu är jag dock inne i en morgon-tränings-svacka. Haha. Då får det vara så. Längtar dock tills man studsar upp på morgonen igen och bara vill springa av sig! För jaa, det är så fruktansvärt härligt! :]
Josefine

2015-10-23 ❀ 08:42:47 http://nouw.com/bellssNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback