Kanelbullens dag ✴

Kanelbullensdag. Klart som tusan vi ska fira! På ett eller annat sätt. Jag hade gärna låtit ett inlägg kika upp här på bloggen lite tidigare, men jag har i ärlighetens namn sovt bort helahalva dagen idag, sjuk som jag åkte på att bli. Men vadtusan, bättre sent än aldrig! Och dagen är ju faktiskt inte slut än.
 
, fjolårets bulle på Espresso house i sällskap av mina päron, min vovve och min kärlek
 
, Hanna's dundergoda bullar från hennes dunderbra bok
 
, ben&jerrys dundersmarrigt kanelbulle-glass 
 
 
För mig fick det bli ett gäng glutenfria, hälsosamma bullar från Hannas bok Friendly food! Så jädrans dundergoda. Jag har gjort dem förr och tänker definitivt göra dem igen, och igen. Sjuk som man vart så fick man tydligen fira dagen själv dock. Men det funkar ju det med, även att lite sällskap hade varit långt ifrån sämre! Funderar starkt på att kila till affären och köpa mig en B&J Cinnamonbun oxå, allt för att fulläda kanelbullensdag. Låter det inte kalas, ha? :]
 

 
 

Sunday, October 4 20:22 - Sjukstuga

Det är helg och jag är sjuk. Det är bara att acceptera. Ibland blir kroppen sjuk Josefine, det bara är så. Det är mänsligt, och det är inte en svaghet eller en undanflykt för en lat man. Man kan faktiskt bli sjuk.
Trots att jag kände mig småkonstig, fick tvinga i mig frulle, inte var sugen på kaffe, mådde illa, var varm så jag inte visste vart jag skulle ta vägen samtidigt som jag hade gåshud, var smålost och ja.. så drog jag iväg till jobbet igår. Lixom hallå, jag är väl aldrig sjuk? Men det räckte i någon timma så fick jag vända hem. Och sova bort den dagen. Ta ipren, svettas, känna sig svag och allt sådant där äckligt ni vet. Varför bli sjuk en helg? Varför missa jobb som dessutom har ob? Varför missa fint väder och en pw med min bestie? Varför missa en grym par-kväll med god mat, lite alkohon och pre-kanelbullensdag-kalas? Och varför missa en privat-ridlektion på min pållefjant? Nä, men du Josefine, lägg ner. Livet är inte slut än. Och livet kommer bjuda på många fler sådanadär fina chanser och saker. 
 
Med det sagt till mig själv, och er, så hoppas jag att vi alltid låter oss lyssna på oss själva. 
Det är okej att vara sjuk ❤ 

KOMENTERA ?
Anonym

Krya på dig! http://nouw.com/yogavardag

Svar: Tack sötnöt!
Josefine

2015-10-04 ❀ 21:07:32 http://nouw.com/yogavardagNamn

Mail

URL/Blogg
Latmask!


Trackback